Sok-sok éve már annak, hogy először bejárták az internet minden szegletét egy orosz házaspárnak az esküvői fotói. Sokan voltak akkor azon a véleményen, hogy minden bizonnyal Photoshop által alaposan megmunkált képekről van szó, és valójában egyáltalán nem így néz ki a képeken látható ifjú házaspár. Nos, a hitetlenkedőknek nem volt igazuk, ugyanis a fotók valódiak voltak, és hús-vér embereket ábrázoltak.

A kommentelők finoman szólva sem kímélték őket, a nőt egyenesen a világ valaha volt legcsúnyább menyasszonyának kiáltotta ki akkoriban az internet népe.

A boldog menyasszony és a vőlegény a családtagok körében:

Valószínűleg a rengeteg támadás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a nő úgy döntsön, radikálisan változtat a külsején. Tudatos diétába és testmozgásba kezdett, illetve hajbeültetésen és plasztikai műtéteken is átesett a fotók elterjedése óta. Ennek köszönhetően pedig a felismerhetetlenségig megváltozott.

Sok évvel ezelőtt a nászúton:

és elvileg így néz ki napjainkban a hölgy:

Az elvileg szót nem véletlenül használtuk, ugyanis a hatalmas különbség miatt sokan úgy gondolják, hogy nem is ugyanaz a nő látható a friss fotón, mint a korábbiakon. A mai világban már nem tudja, hogy mit higgyen az ember, ezért mi nem is szeretnénk állást foglalni. De kíváncsiak vagyunk, hogy nektek mi a véleményetek!