Amikor egy férfi és egy nő sok időt tölt együtt, akkor elég gyakran megesik, hogy egy idő után többet kezdenek el érezni egymás iránt. Nincs ez másként a színészekkel sem, akikkel a hosszú forgatások alatt esik meg, hogy nem csak a filmvásznon lesznek szerelmesek egymásba.

1.Alyson Hannigan és Alexis Denisof a Buffy, a vámpírok réme forgatásán jöttek össze. 2003 óta házasok, és ma már két lány büszke szülei.

2.Josh Dallas és Ginnifer Goodwin az Egyszer volt, hol nem volt sorozat felvétele közben találtak egymásra. Ma már házasok és gyermekük is született.

3. Blake Lively és Penn BadgleyA pletykafészek forgatásán lettek egy pár. Bár nem tartott sokáig a románc, a mai napig barátok maradtak.

4.Kit Harington és Rose Leslie a Trónok Harca című sorozat forgatásán szerettek egymásba.

5. Mila Kunis és Ashton Kutcher még a karrierjük elején az 'Azok a 70-es évek' című tv-s sorozatban kerültek először közel egymáshoz. Ekkor csattant el az első csók is közöttük, Mila ekkor még 14 éves volt. Sok idő eltelt ezután, mire rájöttek, hogy egymásnak vannak teremtve. 2014- ben házasodtak össze.

6.Caitriona Balfe és Sam Heughan 'Az idegen' forgatásán melegedtek össze, és azóta is együtt vannak.

7.Lea Michele és Cory MonteithA 'Glee' forgatás alatt kerültek közel egymáshoz. Kapcsolatuknak Cory tragikus halála vetett véget. Lea nehezen tudta ezt feldolgozni, nemrég kezdet csak el újra visszatérni a nyilvánosság elé.

8. Ian Somerhalder és Nina Dobrev a Vámpír naplók című sorozat forgatásán jöttek össze.

9.Tom Hardy és Charlotte Riley az üvöltő szelek forgatásán ismerték meg egymást. Sokáig titokban tartották kapcsolatukat, majd 2014-ben összeházasodtak. Azóta egy gyerekük született.

10.Kaley Cuoco és Johnny Galecki az Agymenők c. sorozat forgásán jöttek össze. Két évig sikerült titokban tartani a kapcsolatukat. Bár a sorozatban összeházasodtak, a valóságban már nem alkotnak egy párt.

(Forrás)