Nem minden ember használja rendeltetésszerűen a közösségi oldalakat, de ezt biztosan ti is tapasztaljátok nap mint nap. Hiába vannak külön oldalak és telefonos applikációk az ismerkedni vágyók számára, mégis sokan a közösségi oldalakra tekintenek társkeresőként. De még ez sem lenne olyan nagy baj, ha nem olyan embereket zargatnának, akikről messziről látszik már a profiljuk alapján is, hogy nem nyitottak az ilyesmire.

Ezzel kapcsolatban Judit osztott meg egy történetet a nagyérdemű közönséggel, aminek a főszereplője a jó humorérzékkel megáldott férje, és egy titokzatos ismeretlen hölgy.

és most át is adnánk a szót Juditnak:

Kaptam már én is különös üzeneteket vadidegen férfiaktól, de amilyet a férjem kapott, az mindent visz. Egy ismeretlen nőszemély környékezte meg, aki minden bizonnyal csak fordító program által "beszéli" a magyar nyelvet.

"üdvözlet!

Hogy van a nap? Olga vagyok. En lenni 23 eves. En egy no. Nincsen gyermek. Van egy foiskolai diploma. Szeretnek talalni valakit, akivel megertjuk egymast, es velemenyt cserelhetnenk. Szeretnek talalni egy huseges, megbizhato, gondoskodo ferfi, az egeszseges eletmod. Fontos otthon es kenyelem, ertekeli a kapcsolatok es a kolcsonos megertest. Keszen all egy csalad. Nem akarok jatszani. Szeretnek talalni egy komoly ferfi, aki nem fog jatszani velem. Akkor irj nekem. Megvarom a levelet.

Udvozlettel Olga"

Mivel a férjem pont vicces kedvében volt, ezért válaszolt az üzenetre, persze szigorúan ugyanabban a stílusban.

"Kedves Olga!

Köszönöm a leveled. A nap jól van, és én is jól vagyok! A nevem Sanyi. én 41 éves vagyok. Férfi. Gyerek van. Kettő. Remélem ez nem probléma. Ahogy a feleségem sem. Nekem is van főiskolai diplomám és egy az egyetemről. Nem tudom, hogy hogyan, de pont eltaláltad, hogy hűséges, megbízható, és gondoskodó ember vagyok. Az egészséges életmód pedig számomra is fontos. én is értékelem a kényelmet. Nekünk valóban készen áll egy család. Kár tagadni, családcsinálásban jó vagyok. én sem játszom, de néha mondjuk egy lottó, meg évente egy kaparós sorsjegy azért becsúszik. Viszont se kaszinó, se lovi. Köszönöm, hogy megvárod a levelem.

üdvözlettel: Sanyi"

Nektek mi a véleményetek az üzenetváltással kapcsoaltban? Szerintünk tanítani kellene, ahogyan Judit férje, Sanyi kezelte a helyzetet. Sajnos Olgától nem érkezett több üzenet, pedig igazán kíváncsiak lettünk volna a történet folytatására. Bár valószínűleg Olga még most is egy fordító segítségével próbál rájönni, hogy mit is írt neki Sanyi.