Azon emberek számára, akik hisznek a horoszkópban, a születési dátumuk különös jelentőséggel bír az egész életükre nézve. Szinte minden jó és rossz tulajdonságukra hatással lehet ugyanis, hogy melyik csillagjegyben születtek. Van azonban egy olyan különleges női csillagjegy, ami dominánsabb mindegyiknél. Ennek a jegynek a szülötte néha érzelmesebb tud lenni bármely Halak jegyűnél, és képes akár a Kosoknál is határozottabb lenni. Céltudatos és makacs is egyben, aki bármit, és bárkit megszerez magának, ha úgy akarja.

Van már tipped, hogy melyik csillagjegyre gondolunk? Igen, Ő a Skorpió nő!

íme az öt legfontosabb tulajdonság, ami a Skorpió jegy szülötteit jellemzi!

1. Csalhatatlan megérzések

Mindig megérzi előre a dolgokat, ezért tudja, hogy mikor, mi a helyes döntés. Szinte olvas az emberek gondolataiban, vigyázz, ne próbálj meg füllenteni neki, mert nem lesz jó vége. Könnyen befolyásol másokat.

2. Őszinteség

Minden körülmények között kimondja, amire gondol. Tökéletesen ért a határozott, tiszta kommunikációhoz, ezért a mondandója mindig világos és érhető, így könnyen szót ért a férfi nemmel. Nem szereti a pletykát, és messzire kerüli azokat az embereket, akik pletykások.

3. Soha nem unatkozik mellettük az ember

Izgalmas, és bonyodalmakkal teli napok várnak a férfiakra egy skorpió jegyben született hölgy mellett. Mindig úgy irányítja a helyzetet, hogy szomjazzon a "préda" a folytatásra, vonzza az ismeretlen. Folyamatosan tágítja határait, megdönti a lehetetlent, mellette kész életveszély az élet, de ez az adrenalin megfutamodás helyett inkább maradásra is kényszeríti kiszemeltjeit.

4. Jószándékú

Csatározni, vitába szállni vele nem ajánlott, hisz olyankor kegyetlen arcát sem fél bemutatni, de keménysége és határozottsága mögött arany szív rejtőzik. Ha valaki bajba kerül köreiben, szinte ő az első aki segítő kezet nyújt. Nem ítélkezik, felesleges fájdalom okozása nélkül próbálja intézni ezen ügyeket.

5. Amit, és akit kiszemel magának, az az övé is lesz!

Egy új munka, egzotikus út, esetleg egy férfiszív? Bármire is vet szemet, az előbb-utóbb az övé lesz. Harcol, foggal-körömmel, könnyen túljut az akadályokon határozottsága révén. A kártyákat jól és jókor játssza ki, kitartása pedig mindig sikert szül.

(via mocool.eu)