Miután kiderült, hogy életének 75. évében elhunyt Andy Vajna, az emberek megrohamozták a felesége, Vajna Tímea közösségi oldalait. és a többségük nem azért kommentelt, hogy részvétet nyilvánítson.

Természetesen mindkettőjük munkásságát és érdemeit erősen lehet vitatni, de ennek nem itt, nem most, és pláne nem ilyen formában van a helye. Elképesztő látni, hogy az emberek névvel és arccal felvállava milyen pocskondiázó, gyalázkodó, gúnyolódó üzeneteket írnak.

Vajna Tímea az Instagram oldalán a frissebb fotóinál már le is tiltotta a kommentelési lehetőséget, de a Facebook oldalára továbbra is érkeznek a nem éppen finom hangvételű hozzászólások.

Azért vannak, akik együtt éreznek Tímeával, és próbálják helyre tenni a gyalázkodó embereket:

"Részvétem! Azok pedig, akik ilyenkor is csak rosszindulatú megjegyzésekre képesek mélységesen szégyelljék magukat! Meg kellene őrizni az emberi mivoltot!" - írta az egyik hozzászóló.

Nyáry Krisztián író tökéletesen összefoglalta a lényeget egy bejegyzésében:

"Biztos lehetne körbemutogatni, ki kezdte, de egyszerűen gyomorforgató, milyen kommentárokat írnak kedves arcú nagymamák, egyéb posztjaikban a gyerekeikkel játszó családapák Vajna Tímea oldalára abból az alkalomból, hogy meghalt a férje."

Mindeközben világsztárok sora is megemlékezett Andy-ről, Arnold Schwarzenegger a következőket írta Twitteren:

"Andy Vajna kedves barátom volt, és egyben Hollywood egyik forradalmasítója. Bebizonyította, hogy nincs szükség nagy stúdiókra ahhoz, hogy olyan hatalmas filmeket hozzon össze, mint a Terminator 2 vagy a Total Recall. Hatalmas szíve volt, és az egyik legnagylelkűbb ember volt, akit ismerek. Hiányozni fog. Együttérzek a családjával."

Antonio Banderas az Instagrammon búcsúzott egy közös fotóval és egy rövid bejegyzéssel:

"Viszlát, barátom. Köszönök mindent."

Sylvester Stallone pedig a keövetkezőket írta, szintén egy közös fotó kíséretében:

"Nagyon-nagyon szomorú nap ez a mai. Andy Vajna producer - aki lehetővé tette, hogy a Rambo elkészüljön - meghalt ma. Szerettem őt a bátorságáért - egy úttörő volt."