Ahogy az idő telik, az ember személyisége úgy formálódik folyamatosan. Az idő múlásával változhat a zenei ízlésünk, a gondolkodásmódunk, az öltözködési stílusunk, és párválasztásnál is más szempontok válhatnak fontossá a számunkra. Ezt a minket érő külső és belső hatások egyaránt befolyásolhatják. Ennek az állandó változásnak köszönhetően néha még mi magunk sem vagyunk egészen tisztában a saját személyiségjegyeinkkel.

Ezúttal egy olyan teszttel készültünk nektek hoztunk el nektek, ami egy egyszerű döntésed alapján képes feltérképezni, hogy milyen is vagy valójában. Nincs más dolgod, mint az alábbi képen látható öt, háttal álló lány közül kiválasztani azt, aki számodra a legvonzóbb.

1. lány

Ha szerinted az első lány a legvonzóbb és legszebb mind közül, akkor te egy nyugodt és magabiztos személyiség vagy, aki egyáltalán nem retten meg az akadályoktól és az újabbnál-újabb próbatételektől. Készen állsz arra, hogy a legbonyolultabb feladatokat is megold, sőt ezt mindig hideg fejjel teszed. Bátran belevágsz az új dolgokba és nagy lelkesedéssel csinálod azt, amit szeretsz. Nyitott és türelmes egyén vagy, képes vagy bármit megtenni a céljaid elérése érdekében. Határozott személy vagy, aki tudja mit akar az élettől.

2. lány

Ha a második számú lányra tetted le a voksod, akkor társasági személyiség vagy, aki nagyon könnyen szerez magának barátokat. Egy kicsit naiv vagy, amit néha-néha ki is használnak, ám ugyanakkor céltudatos is vagy. Könnyed személyiségnek örvendesz, mellyel bárkit leveszel a lábáról. A szomorú napokon is inkább mosolyogsz, hogy ezzel is felvidíts másokat. Mindig próbálsz pozitívan gondolkodni, de amikor csak rossz dolgokkal traktálnak a te hangulatod is elromlik.

3. lány

Amennyiben a hármas számú lányt választottad, akkor nagy valószínűséggel egy szerény személyiség vagy, aki kissé félénk természetű. Időre van szükséged ahhoz, hogy felszabadulj, ám ha ez megtörténik nagyon kellemes társaság tudsz lenni. Kedves vagy, aki próbálja magát távol tartani a konfliktusoktól. Empatikus vagy ezért könnyen bele tudod képzelni magad mások helyzetébe, és egyszerűen át tudod érezni mások érzelmeit. Fontos számodra a testi-lelki harmónia, ezért néha igényled az egyedüllétet.

4. lány

Ha a negyedik számú hölgyeményt választottad, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy romantikus és érzelmes ember vagy. Ennek ellenére nem könnyű téged zavarba hozni, mivel jobbára az elmédre nem pedig a szívedre hallgatsz. Nem félsz a nehézségektől, amelyek utadat állhatnák a célok elérésében. Büszke vagy, ám mégis képes vagy harmóniában élni saját magaddal, ami különlegessé tesz. Amikor kitűzöl magad elé egy célt nem gázolsz át másokon, hanem próbálod minél kevesebb vesztességgel elérni azt. Nyitott és társasági ember vagy, aki szeret segíteni a rászorulókon.

5. lány

Ha az ötödik lányt választottad akkor te egy igazán önálló személyiség vagy, aki kitartóan küzd mindenért az életben. Ha szükség van rá képes vagy saját magadon is változtatni csak azért, hogy elérd a célod. Magabiztos és független vagy, aki ritkán kér segítséget másoktól. Nagyon makacs vagy, ezért nehéz téged bármiről is meggyőzni. Nehezen nyílsz meg másoknak, ezért kevés barátod van, de azok, akik egyszer közel kerülnek a szívedhez bármikor bármiben számíthatnak rád.

(via mocool.eu)