Gyerekként nagyon sok buta ötlet megfordult az agyunkban, amiknek egy részét sajnos buzgón meg is valósítottuk. Pontosan ilyen volt az az eset is, amikor az iskolában az osztálytársainkkal egymás kezébe, vagy éppen a sajátunkba szúrtuk a ceruzánk hegyét. ám ekkor még nem sejtettük, hogy ennek a nyomai egy éeltlen ott fognak maradni bőrünk alatt, ha elég mélyre fúródott a grafit. Szerencsére ennek nincs káros hatása az egészségünkre nézve, nem érezzük, hogy benne van a kezünkbe,, lábunkban, a vállunkban, vagy netalántán a homlokunkban a hegy. Viszont annál jobban látható. Ha hiszed ha nem, sokkal többen jártak így iskolásként, mint gondolnád. Szóval nem te vagy az egyedüli, akinek grafit ceruzahegy van a bőre alatt, sőt, jó pár illetőnek van ilyen szürke pötty a testében. A legtöbben talán nem is tudnak róla...

- Még mindig a bőröm alatt van annak a ceruzának a hegye, amit ötödik osztályban állítottam a kezembe.

évek múltán nyilván megfeledkezünk róla, hogy ott vannak, de akárhányszor ránézünk a tenyerünkre, mindig az iskola jut az eszünkbe.

- Harmadik osztályos voltam, amikor beleállt a ceruza a kezembe, egyből mentem is az iskolaorvoshoz.

- Iskolás koromban a ceruzám valahogy kilógott a táskámból és egy hirtelen mozdulat következtében bele is fúródott a lábamba, azóta sem tudtam kivenni.

- Szerettem a földön rajzolni, így mindig ott hevertek a ceruzáim. Egyik alkalommal megbotlottam a szőnyegben és ráestem. Azt hittem idővel eltűnik... de tévedtem.

- Harmadik osztályosként szereztem, amikor a szorzótáblát gyakoroltam. Elvoltam keseredve, mert nehezen ment. és úgy döntöttem, hogy kicsit leteszem a fejem. Viszont a ceruza ott volt a kezemben, így véletlen abba dőltem bele.

- Ez a kis pötty mindig az általános iskolás éveimre fog emlékeztetni.

- Nyolcadikban az egyik osztálytársam belém szúrta a kék színű ceruzáját, és a nyoma azóta sem tűnt el.

- Másodikban megszúrtam magam a ceruzával, 22 év után minden alkalommal nevetek, amikor ránézek.

Ezek azok a nyomok, amiktől soha az életben nem lehet megszabadulni.

Ezek a ceruzahegyek már majdnem olyanok, mint a tetoválások, soha többet nem lehet őket leszedni.

- 11 éves voltam, amikor véletlenül beleböktem a ceruzát a kezembe. Nagyon megijedtem, hogy valami bajom lesz tőle, de szerencsére nem történt semmi.

Mivel a legtöbb gyerek alsó tagozatban használ ceruzát, ezért az ilyen kis balesetek akkor fordulnak elő a leggyakrabban.

De vannak kivételek. Ő nem az iskolában, hanem a munkahelyemen szúrta át a bőrét egy ceruzával.

- Elejtettem a frissen kihegyezett ceruzámat, ami beleállt a lábamba.

(via erdekescikkek.hu)