Teljesen jogosan gondolhatnátok azt, hogy csak sima egy rejtvényt hoztunk el nektek, de a kép csalóka, ugyanis egy személyiségtesztről van szó. Szeretnénk előre leszögezni, hogy ezúttal nincs jó, vagy rossz megoldás. A válaszadásnál ne agyaljatok, egyszerűen csak hagyatkozzatok a megérzésetekre.

Tehát adott a következő szituáció: Négy barát éppen elköszön egymástól, miközben megindulnak hazafelé. Sajnos azonban nem jutnak sokáig, ugyanis mindegyiküket valamilyen szerencsétlen baleset fogja érni. A kérdés csak az, hogy melyikük lesz az első áldozat? Errek ell most válaszolnod! Ne feledd, hogy nem kell gondolkoznod, egyszerűen csak válassz egy embert (1, 2, 3, 4) a megérzésed alapján.

és most lássuk, hogy a választásod mit árul el rólad:

1.

Olyan ember vagy, akinek nagyon fontosak az érzelmek, egy igazi szentimentalista alkat vagy. Tisztában vagy az érzelmeiddel, és ezeket mindig meg is osztod a hozzád közelállókkal. Nagyon empatikus vagy, éppen ezért szeretnek mások hozzád fordulni a problémáikkal. Sok barátod van, nagyon megbízható személynek tartanak.

Szerencsét hoz számodra: piros rózsa, tavasz, telefon.

2.

Realista ember vagy, hamar meghozod a döntéseket, nem mérlegelsz túl sokat. A problémákon hamar túlteszed magad. Nem szereted a bonyolult kapcsolatokat, számodra fontos, hogy legyen minden tiszta, és átlátható. Csak úgy tudsz boldog lenni, ha meg tudod teremteni a külső és belső nyugodtságot. Realizmusod miatt nagyon sokan fordulnak hozzád tanácsért.

Szerencsét hoz számodra: szépségszalon, úszás, ősz.

3.

Nem szeretsz semmit abbahagyni, amíg nem fejezed be. Egyesek szerint te egy zseni vagy, hiszen bármibe kezdesz, sikereket érsz el. Mindig tudod mindenre a megoldást, szívesen fordulnak hozzád mások is a problémájukkal. Jól tudsz vigasztalni, könnyen beleéled magad mások helyzetébe.

Szerencsét hoz számodra: foci, nyár, arany színű dolgok.

4.

Nagyon kreatív vagy, mindig olyan ötletekkel állsz elő, amire mások nem gondolnak. Egyedi stílusod van, szereted a kihívásokat. Nem szereted, ha megmondják, hogy mit kell csinálnod.

Szerencsét hoz számodra: tollak, tél, piros dolgok.