A mindennapi szokásaink, a testbeszédünk olyan dolgokat is elárulnak a személyiségünkre voantkozóan, amire nem is gondolnánk. A teszt, amit most elhoztunk netkek egy egyszerű döntés alapján von le meglepően pontos következetéseket a személyiségjegyeidre vonatkozóan.

Azt fontos előre leszögeznünk és tisztáznunk, hogy itt nincs jó, illetve rossz döntés, ezért nyugodt szívvel dönts az első benyomásod alapján!

Az alábbi szituációban te mit tennél először?

1. Először a vízforralót veszed le a tűzhelyről.

Szenvedélyes és meglehetősen gyors személyiség vagy. Gyorsan hozol döntéseket kétségek nélkül, valamint semmi sem akadályoz meg a céljaid elérésében. Gyorsan megunod a monoton dolgokat. Törődsz a biztonsággal, nem szereted a meglepetéseket. Könnyebb számodra egy meghatározott terv követése, melyben nincsenek váratlan fordulatok.

2. A telefont veszed fel előszőr

Ha a telefonhívásra válaszolsz először, akkor azt jelenti, hogy jó koncentrációs képességed van. Nehezedre esik elfogadni mások hibáit. Képes vagy egyszerre több dolgot csinálni. Könnyen kommunikálsz az emberekkel. Szeretsz ismerkedni és élvezed, ha a figyelem középpontjában vagy.

3. A síró babát veszed fel először

Ha először a babát nyugtatnád meg, nyugodt és leleményes ember vagy. Szeretsz segíteni másoknak, és kész vagy feláldozni magadat másokért. Családbarát ember vagy, és értékeled az emberi kapcsolatokat. Félsz a magánytól, és fontos, hogy valaki mindig közel legyen hozzád. Számodra egy csendes, hangulatos este a családdal jobb, mint egy zajos bárban ücsörögni.

4. A kutyát állítod le

Ha úgy döntesz, hogy a kutyát állítod le, aki épp a kanapét marcangolja, mert számodra fontos a rend és a fegyelem. Nem szereted a rendetlenséget, sem a házban, sem az életedben. Fontos, hogy minden az irányításod alatt legyen. Nagy figyelmet fordítasz az anyagi dolgokra és a társadalmi helyzetre. Tudod a válaszokat az összes kérdésre, és azt, hogy hogyan kell minden helyzetben helyt állni.