2011-ben került mozikba az életrevalók című francia film, ami akkora siker lett, hogy igazi kultuszfilmmé vált az azóta eltelt idő alatt. Köszönhető ez a remek történetnek, és a két főszereplőnek, akiket minden néző a szívébe zárt.

A film igaz történeten alapul, ami a siklóernyős baleset következtében lebénult Philippe Pozzo di Borgo, és ápolója, Abdel Yamine Sellou őszinte barátságának kialakulását követi nyomon.

Nézzük, meg, hogy mi történt 2011 óta a film két főszereplőjét alakító színészekkel.

François Cluzet

A François Cluzet által megformált Philippe karaktere a tolószék ellenére egy sármos, középkorú férfit engedett látni, sötét hajjal, fiatalos arccal. Ez már a múlté!

úgy látszik a 62 éves színészt egy kicsit megviselte az elmúlt időszak. Nem csak a felszedett kilók, a megszaporodott ráncok,az őszülés mértéke is szembetűnő.

Annyi biztos, hogy nem a rengeteg munka és szerep merítette ki, mivel a színész az elmúlt 7 évben csupán hét kisebb filmben játszott, azokban sem feltétlenül főszerepekben.

Omar Sy

A mosolyát elfeledni nem lehet, az biztos. A színész jól tartja magát, de rajta is nyomot hagyott az idő múlása. Leginkább őszülő arcszőrzete és apró ráncai árulják el, hogy idén ő is belelépett a negyvenesek klubjába.

Az életrevalókban alakított szerepéért 2011-ben megkapta a legjobb színésznek járó César-díjat. Ő volt az első fekete színész, akit kitüntettek ezzel a rangos díjjal. Karrierje ezután is jól alakult, több kisebb szerep mellett játszott az X-Men-ben, a Jurassic Worldben és az Inferno-ban is.

(Forrás)