A legutóbb végzett kutatások szerint azok az emberek, akik 0-ás vércsoporttal rendelkeznek rendkívül különleges személyiségek. És hogy miért? Íme a válasz!

A történelem során azoknak a meghatározó személyiségeknek volt ilyen vércsoportja, akik ravasz, agresszív ragadozóként éltek. Azok, akik ma ilyen vércsoporttal rendelkeznek, fontos szerepet töltenek be a társadalomban. A vezetői képességük, valamint az a tulajdonságuk, hogy egyszerre több dologra is képesek koncentrálni különlegessé teszi őket.

Japánban a 0-ás vércsoportú embereket, elkötelezett, szervezett, koncentrált és lelkiismeretes személyiségként tartják számon, ezért a legtöbb állás interjún külön rákérdeznek a vércsoportra.

Ugyanakkor amikor stressz alatt állnak, dühössé, hiperaktívvá és impulzívvá válhatnak. A szerencsejátékokban és más hasonló dolgokban keresik az izgalmat, és az adrenalint. Célszerű kerülniük a túlzott koffein és alkohol fogyasztást, ugyanis más emberekkel ellentétben náluk sokkal nagyobb károkat okozhat a szervezetben, gyakran hajlamosak a gyomorfekély kialakulására.

A 0-ás vércsoportú embereknek kerülniük kell a túlzott pénz hajszolást, mert képesek a pénz rabjává válni, ami teljesen felőrölheti őket mind lelkileg, mind fizikailag. Nagyon nagy lelkűek tudnak lenni másokkal szemben, néha talán túlságosan is, azonban tudják hol a határ, ha a saját javaik vannak veszélyben.

A legjobb feltöltődés és kikapcsolódás számukra egy kettesben eltöltött hétvége a párjukkal, ahol a romantikáé és a relaxálásé a főszerep. (via)