Egy srác kertelés nélkül elmondta a véleményét a mindig tökéletesen kinéző, drága ruhákban pózoló lányokról, akiket minden férfi megnéz az utcán, vagy a plázákban, ám igazából mégsem kellenek nekik. Hogy miért van ez így? A mostani kis írásból kiderül.

Lucai Balázs gondolatait osztjuk meg veletek, amik egyrészt rendkívül megosztóak, ám mégis mindenki számára érdekesek lehetnek. Valószínűleg nem fog mindenki egyetérteni az alábbiakban leírtakkal, ám azt el kell ismernünk, hogy sajnos bőven van igazságtartalma.

Meg vagyok róla győződve, hogy a fiúk 90%-a normális barátnőt szeretne, aki szereti őt, és csakis őt szereti.

Ti viszont vagy a maradék 10%-nak akartok tetszeni, vagy sok srácról mást gondoltok, mint ami a valóság.

Rengeteg lányt látok naponta, akik valami egészen elképesztő természetellenességgel járnak-kelnek, és élik az életüket.

Ma láttam egy gyönyörű lányt, aki ott edzett, ahol én. Az első gondolatom az volt, amikor megláttam, hogy biztosan nem az eszéből él.

Ez gáz. Már csak azért is, mert nagy az esélye, hogy nem tévedtem. Manapság az igazán szép és csinos lányok, vagy egy gazdag vénember háremébe tartoznak, vagy csak szimplán pénzt kérnek bizonyos szolgáltatásokért cserébe.

évekkel ezelőtt, amikor esetleg megláttam egy ilyen szép lányt, mint ez a mai is volt, azt gondoltam, hogy milyen nagy király lehet a barátja, és mekkora szerencséje van, hogy egy ilyen gyönyörű lány szereti. Ezért kezdtem el edzeni. Ez volt az első motivációm. én is ilyen szerencsés srác akartam lenni.

Ami azóta a képletből kiesett, az a szeretet. Most, ha meglátok egy ilyen lányt, negatív gondolataim támadnak, ami egy következtetésből ered, és ez általában sajnos helyes. Ezt a következtetést azonban valami indukálta, és ez semmiképpen sem egy személyes rossz tapasztalat, kizárólag a dolgok jelenlegi állása.

A lányok rossz példaképeket követnek, és nem megfelelő az igény-lehetőség arány a fejükben.

Olyan embereket "követnek", akik rengeteg pénzt keresnek viszonylag kevés munkával, és ezáltal olyan életszínvonalon élnek, ami csak hatalmas anyagi forrás meglétével biztosítható. Ez a hatalmas háttér viszont csak kevesek mögött van ott.. De az igény ennek velejáróira mindenki fejében el lett ültetve.

Mit lehet akkor tenni?

Keresni kell egy gazdag palit, aki megvásárol téged egy-két márkás táskával, cipővel, esetleg egy kocsival és ezért cserébe csak a legfontosabb dolgot kell odaadni, a lelket.

Ami bizony ezalatt a tevékenység alatt el fog veszni.

Nem fogod már várni a herceget fehér lovon, nem fogsz örülni egy csokor virágnak, és annak, ha egy olyan sráctól kapod, aki tényleg szeret.

Ott lesz benned mindig, hogy valaki megvett téged, mint egy tárgyat és ez ellen már nem tehetsz.

A helyzet nem túl rózsás, mert nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Több férfi ismerősömtől is hallottam már, hogy inkább meg sem próbál ismerkedni egy külsőre tökéletes lánnyal, mert a külsejéből következtet.

A helyzet rossz, de nem menthetetlen. Ne adjátok el a lelketeket néhány márkás cuccért, vagy két heti zsebpénzért. Egyszerűen nincs olyan élethelyzet, amiben ez a megoldás. Ebben teljesen biztos vagyok.

Ha el akartok jutni helyekre, spóroljatok.

Ha jól akartok kinézni, edzetek.

Ha szerelmet akartok, várjatok.

Ha népszerűek akartok lenni, mosolyogjatok és beszélgessetek.

De mindenek előtt szeressétek magatokat.