Tavaly nyáron bombaként robbant a hír, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb zenei formációjának frontemberei, azaz Curtis és Majka külön válnak. Nagyon sokan támadták Majkát, mert nyiltan kiállt, és elmondta a rajongóknak, hogy Curtis megbízhatatlansága, és komoly függőségi problémái miatt folytatják külön a zenélést. Curtis akkor nem ismerte el a vádakat, és szóvá tette, hogy egykori barátja hátbatámadta.

Egy ideig úgy tűnt, hogy Curtis egyedül is sikeres lesz, és rácáfol Majka szavaira, ám aztán egyre csak szaporodtak a Curtis körüli botrányok. Az utóbbi időben sorban mondta le a fellépéseit az utolsó pillanatokban, vagy éppen még erre sem vedte a fáradtságot, és csak egyszerűen nem nem jelent meg a fellépés helyszínén, anélkül, hogy bármi magyarázatot is adott volna a szervezőknek és a rangóknak.

Curtis, azaz eredeti nevén Szék Attila most belátta, hogy segítségre szorul, és ezzel kapcsolatban közösségi oldalain tette közzé egy beismerő üzenetet:

"Kedves ismerősök és rajongók!

Sajnos idő kellett ahhoz ,hogy belássam a betegségem...

Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért !!!

Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba ,hogy újra az igazi Curtist kapjátok( a januári fellépéseket ,holnap lemondom).

UI: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt

❤️"

Az üzenete utolsó sorában Majoros Péterre, azaz Majkára utal.

Sok sikert, és kitartást kívánunk Curtisnek a gyógyuláshoz! Reméljük, hogy látjuk még Majkával együtt zenélni!