Egy pár életében a gyermekáldás az egyik legörömtelibb dolog, ami történhet. Bár elcsépelten hangzik, de ilyenkor tényleg az a legfontosabb a szülők számára, hogy a baba egészségesen jöjjön a világra. ám sajnos az élet és a sors néha nem ilyen kegyes.

Sara Heller és Chris Eidam története azzal kezdődött, hogy a nőgyógyász az egyik ultrahang vizsgálat során azzal szembesítette a párt, hogy a kisbabájuk a nagy valószínűséggel száj és szájpadlás rendellenességgel fog megszületni. Kiderült, hogy a picinek egy nyílt seb van a szájánál és a szájpadlásánál.

Ekkor az orvos feltette a nagy kérdést a leendő anyukának: Ebben az esetben is világra akarja-e hozni a babát?

A pár azonban egy pillanatig sem gondolkozott. Azonnal eldöntötték, hogy megtartják a kicsit.

Pár hónappal később Sara egy kisfiúnak adott életet, aki a Brody nevet kapta. A baba folyton vigyorgott, és mindennek tudott örülni. Mivel szülei imádták a mosolyát, feltöltöttek néhány fotót róla a közösségi oldalaikra.

Ismerősök és idegenek azonnal megrohamozták kérdésekkel és kritikákkal Sara-t. Számos minősíthetetlen hangvételű komment érkezett. Voltak, akik kigúnyolták a gyermeket, aki nem tehetett róla, hogy így jött a világra.

A szülők nem értették, hogyan képesek ennyi gonoszságot írni az emberek.

Sara és Chris nem szerették volna, ha a gyereküket idősebb korában is bántanák és gúnyolnák, ezért sokat tanakodtak, hogy mit tehetnének. Végül arra jutottak, hogy ha lehetőségük lesz, megműttetik Brody-t.

Hamarosan viszont mesébe illő dolog dolog történt velük, amit el sem akartak hinni. Egyik este elmentek egy kicsi kikapcsolódni,és beültek egy étterembe vacsorázni. Természetesen Brody is velük volt.

Miután megették az ételeiket, egy pincér jött oda hozzájuk, hogy egy csomagot adjon át nekik, amit a szomszédos asztalnál ülő vendég küldött. Amikor kibontották, nem akartak hinni a szemüknek. Körülbelül 250.000 forintnak megfelelő összeg volt a csoamgban, ami mellett egy üzenet is volt.

A cetlin csak ennyi állt: "A gyönyörű gyermeketek számára."

A pár annyira meghatódott ezen a gesztuson, hogy mindkettőjüknek könnybe lábadt a szeme. A sok negatív komment hatására már teljesen elfelejtették, hogy létezik még emberi jóság, de ezzel visszanyerték az emberekbe vetett biztalmukat.

Elhatározták, hogy az összeget Brody műtétjére fogják költeni.

A tavalyi év során össze is gyűlt a pénz a műtétre, ami sikeresen végződött. A szülők hihetetlenül megkönnyebültek, hogy nem kell attól tartaniuk, hogy majd kicsúfolják őt az oviban és az iskolában.

Brody később átesett még egy korrigáló műtéten is, ami szintén sikeres volt.

A család megható története remélhetőleg minnél több ember szemét felnyitja majd.

Megmutatták, hogy mindenkinek jár egy esély az életben, függetlenül attól, hogy a sors milyen külsővel ruházta fel.