Naivan azt gondolhatnánk, hogy ilyen, és ehhez hasonló eset kizárólag csak a hollywoodi filmekben lehetséges, de Az 50 első randi című film kitalált története valóságá vált. A 20 éves Jessica és a 25 éves Rich már hét hónapja alkottak egy párt, amikor váratlanul egy egészen szokatlan dolog állt kettőjük közé. Egy reggel, amikor éppen munkába tartottak, a vonaton epilepsziás rohamot kapott a lány, akinél egyébként már 2011-ben diagnosztizálták a betegséget. ám most egyik pillanatról a másikra amnézia alakult ki nála a roham következtében. A tekintete üres lett, és nem reagált a fiú szavaira. Senkire és semmire nem emlékezett, még a mellette ülő párját, illetve az édesanyját sem ismerte fel.

Az orvosok azt mondták, hogy legalább hat hónapba, de elképzelhető, hogy évekbe is beletelik, amíg újra emlékezni kezd, ha egyáltalán fog valaha is.

Rich azonban nem bírt addig várni, és újra ismerkedni kezdett a lánnyal, aki eleinte visszautasította őt. ám a fiú nem adta fel és végül randizni kezdtek. Rich elvitte az összes olyan helyre, ahol korábban már jártak. Nem telt sok időbe és a lány újra szerelmes lett a fiúba.

Jessica elmondta, hogy habár az eset előtti első randira nem emlékszik, az azutánira már igen. Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy ők egymásnak lettek teremtve, mint az, hogy egy ilyen sajnálatos eset sem tudta elválasztani őket egymástól!

A sok segítségnek és szeretetnek köszönhetően Jessica már sokkal jobban van és bizonyos emlékei már vissza is tértek, a vártnál sokkal gyorsabban. Azonban az orvosok azt is elmondták, hogy nagy esélye van annak, hogy a jövőben még megismétlődik ez az eset.

(via erdekescikkek.hu)