Elsőre talán nem is hinnénk, hogy csupán egy adott ember születési évszámából kiindulva mennyi mindenre lehet következtetni a személyiségjegyeire vonatkozóan. Alapjában véve a születési évünk utolsó számjegye az öt elem egyikének feleltethető meg, ami számos olyan dolgot elárul rólunk, amivel talán még mi magunk sem egészen voltunk eddig tisztában. Persze semmi estre sem szeretnénk azt állítani, hogy az itt leírtakat Szentírásnak kell venni, ám mindenképpen érdekes lehet a számotokra.

(0-1) Fém

Remek koncentrációs képességgel rendelkező, rugalmas személyiség vagy, akinek több személyes térre van szüksége, mint az átlagnak. Szívesen segítesz másoknak, te viszont soha nem kérnél segítséget senkitől sem. Szereted a szabadságot, és nem foglalkozol mások véleményével. Ambiciózus ember vagy, aki ennek megfelelően gyakran ér el sikereket az életben.

(2-3) Víz

érzékeny és kreatív személyiséggel rendelkezel. élvezed az emberek bizalmát és szeretetét, ugyanis pillanatok alatt képes vagy megnyugtatni őket. Hűséges és toleráns vagy, ezért óvatosnak kell lenned, ugyanis vannak, akik ezt megpróbálják kihasználni.

(4-5) Fa

Erős személyiség vagy, aki mindig igyekszik felülmúlni önmagát. Mindig tettre kész vagy, aki pozitívan áll a dolgokhoz, és ez mindig segít átvészelni a nehéz időszakokat az életedben. Jó a döntéshozó és a szervezői képességed, amit a kollégáid nagyra értékelnek.

(6-7) Tűz

Szenvedélyes és kalandvágyó vagy, aki mindig tele van ötletekkel. Ugyanakkor hajlamos vagy könnyen elveszteni a türelmedet, amit nem mindenki tolerál a környezetedben. A munkádra mindig maximálisan összpontosítasz.

(8-9) Föld

A maximalizmus és a logikus gondolkodásmód jellemez, aminek az üzleti életben nagy hasznát veheted. Remek tanácsokat adsz másoknak, és mindig vállalod a felelősséget a cselekedeteidért. Nehezen viseled a hazugságokat, ezért aki nem őszinte veled, az örökre elveszti a bizalmadat.

Rád mennyire igaz a jellemzés?