A hét éves Jase négy éve vesztette el az édesapját, és mivel már megtanult írni, ezért úgy döntött, hogy idén levelet küld az apukájának a mennyországba születésnapja alkalmából.

A borítékon még a postásnak is hagyott egy rövid üzenetet:

"Kedves Postás Bácsi! El tudnád juttatni ezt a levelet az apukámnak a mennyországba szülinapja alkalmából? Köszönöm."

A levél eljutott a londoni Royal Mailhez, akik igazán szívmelengető válaszüzenetet küldtek a kisfiúnak:

"Kedves Jase! A leveled kézbesítése során bizonyos nehézségekbe ütköztünk, de szerettelek volna személyesen értesíteni, hogy a leveledet végül sikeresen kézbesítettük a Mennyországba apukád számára. Meglehetősen nehéz feladat volt kikerülni a csillagokat és más galaktikus tárgyakat útban a menny felé, de sikerült. Azért kérlek, győződj meg róla, hogy tényleg sikeresen célba ért-e a leveled! A Royal Mail fő célja, hogy a küldemények épségben odaérjenek mindenkihez. Mivel tudom, hogy mennyire fontos neked ez a levél, a jövőben is mindent meg fogok tenni, hogy a mennyországba címzett küldeményeid sikeresen megérkezzenek."

A kedves gesztusról a következőket írta Jase édesanyja a Facebookon:

"El sem tudom mondani, milyen sokat jelent a kisfiamnak, hogy célba ért a levele. Egész egyszerűen figyelmen kívül is hagyhatták volna a levelét, de a tény, hogy a posta dolgozói vették a fáradságot, és örömöt okoztak egy vadidegen kisfiúnak, szívmelengető dolog. A Royal Mail helyreállította az emberekbe vetett hitemet, amiért hálás vagyok. Most a világot jelenti a kisfiamnak ez a gesztus!"