A tibeti emberek úgy tartják, hogy a lélek 9 alkalommal képes reinkarnálódni egy új testben, és minden újjászületés más-más karmikus jellemzőkkel, feladatokkal jár együtt. A születési évünkből kiindulva pedig egyszerűen kideríthetjük, hogy mik is ezek pontosan. Nincs más dolgunk, mint hogy segítségül hívjunk egy speciális karma-táblázatot, ami megmutatja, hogy a születési évünk alapján hányadik reinkarnációnkat éljük éppen. Ez alapján pedig meghatározhatóak a karmikus jellemzők.

Az alábbi táblázatben keresd ki a születésed évszámát, és a hozzá tartozó számot!

1.

Folyton nyugtalan és pesszimista személyiség vagy. Bár kívülről rugalmasnak tűnhetsz mások számára, de belül egy igen makacs személyiség lakik benned. Viszonylag nehéz gyerekkorod volt. Hajlamos vagy a függőségek rabjává válni, és a depresszióra, ezért óvatosnak kell lenned. Igényled az állandó odafigyelést, és a szerelmet. Szerény életformát élsz, amikor dolgozol, akkor szükséged van a csendre, hogy maximálisan tudj koncentrálni.

2.

Barátságos személyiság vagy, viszont ennek ellenére nem szeretsz kezdeményezni. Könnyen el tudsz veszni a részletekben a mindennapok során. Leginkább 45-47 éves korod között fogsz kiteljesedni. Hajlamos vagy a krónikus fáradtságra, energiahiányra. Közepes életszínvonalon élsz, nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a pénznek és a vagyontárgyaknak. Valamilyen természettel, mezőgazdasággal, vagy emberekkel kapcsolatos munka lehet a legmegfelelőbb számodra.

3.

Független, optimista és örök fiatal személyiséggel rendelkezel, ebből adódóan pedig pezsgő társadalmi életet élsz, sokat beszélgetsz, aktív, szervezkedő típus vagy. Kissé talán intoleráns vagy másokkal szemben, nehezen tudod elfogadni, ha valami nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Sok hullámvölgyön mész keresztül az életed során, viszont 34-38 éves korod között fogod a legjobban érezni magad. Fizikailag igencsak erős vagy, de mentálisan kisebb problémákkal azért meg kell küzdened, így könnyen a káros szenvedélyek csapdájába kerülhetsz. A pénzel nem igazán tudsz bánni, gyakran túlköltekezed magad. Olyan munkakörben érzed jól magad, ahol használhatod a kreativitásodat, ezért leginkább a zenész, írói, vagy a művésiz pálya illik hozzád.

4.

Szeretsz beolvadni a tömegbe, átlagos emberként tekinteni magadra. Határozatlan és kissé instabil személyiség vagy, sokszor érzed magad fáradtnak, és motiválatlannak. Reggelente kifejzetten ingerlékeny vagy, nem sok energiát fektetsz azokba a dolgokba, amik nem érdekelnek. Nehezedre esik tartós kapcsolatot kialakítani, ezért későn alapítasz családot. A tökéletes munka számodra a kommunikációhoz, az emberi kapcsolatokhoz, a rendezvények szervezéséhez kötődik valamilyen módon.

5.

A végletek embere vagy, azaz bizonyos időszakokban határozott és erős de van, amikor teljesen elveszted a motivációdat, és egyáltalán nem érdekel semmi. llyenkor másoknak kell kirángatniuk ebből az állapotból. A munkahelyeden vezető beosztásban dolgozol, felnéznek rád a beosztottjaid, de óvatosnak kell lenned, hogy ne szaladjon el veled a ló túlságosan is. Az életed 42 éves korodra teljesedik ki teljesen.

6.

Intuitív beállítottságú személy vagy. Mindig magasra teszed a lécet magaddal és másokkal szemben is, tartasz a kudarcoktól. állandóan kutatod az élet értelmét, mindig fejlődni szeretnél, nyugtalan természetű vagy, éppen ezért könnyen hatalmába kerítenek fejfájással, magas vérnyomással járó betegségek. A szerelmi életedben mindig dominálni akarsz, nagyon fontos számodra a hódítás. A leginkább hozzád illő foglalkozások: menedzsment, jogász, tanár.

7.

Optimistán állsz az élet dolgaihoz, erősséged a kommunikáció, a szavak által képes vagy könnyedén befolyásolni az embereket. Felidegesít, ha valaki nem figyel rád, mindig kivívod a társaságban a központi helyet magadnak. 40 éves korod után találod meg önmagad, ekkor kezdődik számodra az igazán boldog élet. Nem vagy túl kitartó, éppen ezért nagyon sok kudarccal kell megküzdened. Nagyon fontos számodra, hogy megtaláld az igazit, a szerelem szabaddá tesz, csak a legalkalmasabb partner mellett tudsz kiteljesedni.

8.

Konok és magabiztos személyiség vagy, nem könnyen változtatod meg a véleményed. Ha valaki nincs egy véleményen veled, akkor azzal inkább nem is barátkozol. Fizikailag nagyon erős testalkattal rendelkezel, de az alábbi területeken akadhatnak problémáid: hát-, és vállfájás. kifejezetten jól bánsz a pénzzel, jól megfontolod a befektetéseidet.

9.

Sugárzik belőled az érzékiség, éppen ezért sokan bolondulnak utánad, a fényűző életed is irigylik, viszont nem tudják, hogy a felszín alatt mi rejtőzik. Nagyon impulzív és intoleráns vagy, sokat vársz el másoktól, és önmagadtól is. Ha nem éred el a kitűzött célt, akkor nagyon csalódott tudsz lenni. Féltékeny és birtokló személyiség vagy. Neked való hivatások: író, színész, művész, diplomata.

(via tudasfaja.com)