Nem csupán egyetlen módja létezik a hűtlenkedésnek, vannak ugyanis egyéb formái is, amik érzelmileg ugyanúgy bántóak az elszenvedő fél számára egy párkapcsolatban. Sőt, bizonyos körülmények között még jobban megviselik az embert, ami az egész kapcsolatnak megpecsételheti a sorsát. Ezért aztán nem árt odafigyelni, hiszen akár az akaratunkon, és a tudtunkon kívül is megbánthatjuk a másikat. Az alábbiakban számba vesszük, hogy pontosan milyen dolgokkal.

1. A közösségi oldalakon történő flörtölés is ugyanúgy káros a kapcsolatotokra, mint ha a valóságban tennéd azt.

2. Amikor napi szinten kibeszéled a párodat másoknak.

3. Teljesen normális, ha az ellenkező nemből is vannak barátaid, ám ha túl közeli kapcsolatot ápolsz valamelyikükkel, akkor a partnered úgy fogja érezni, hogy többről van szó köztetek...

4. Nincs azzal semmi gond, ha néha másokkal kerülsz közeli kapcsolatba álmodban, de amikor rendszeressé válik, akkor valami komolyabb probléma húzódhat meg a háttérben, és érdemes elgondolkodnod a kapcsolatotokon.

5. Ha titkolod az anyagi helyzeted, a pénzügyeidet a másik előtt, az előbb utóbb kiderül, és súlyosan megrengeti a párod bizalmát feléd.

6. Ha elkezdesz egy másik fél felé vonzódni érzelmileg, akkor bizony érdemes elgondolkodnod a jelenlegi kapcsolatodon.

7. Amikor szívesebben függsz a telefonodon, minthogy a párodra figyelj, vele beszélgess.

8. Mindig ki kell állnotok egymásért, segíteni a másikat. Ha ez nincs meg, akkor a párod joggal érezheti "megcsalva" magát.

(via brightside.me)