Audra Bear egy átlagos 25 éves amerikai lány, azt leszámítva, hogy saját bevallása szerint csupán csak levegővel táplálkozik, és így akár kb. három hónapig is kibírja bármilyen szilárd étel elfogyasztása nélkül.

A speciális levegő diétához egy ősi keleti gyógymód, a Prána gyógyítás adta az ötletet a lányak. Ennek alapja a prána, azaz az életenergia áramoltatása az emberi testben. A prána többek között napenergiából, vízből és levegőből is a szervezetbe kerülhet. Ez a megfelelő légzéstechnikával valósítható meg, aminek az elasajátítása hosszú éveket vesz igénybe, ám a lány állítása szerint megéri a sok-sok befektetett munka, ugyanis ezután a levegőből is hozzájuthatunk a szervezetünk számára szükséges tápanyagokhoz.

Azt mondja, hogy ő maga szinte csak frissen elkészített gyümölcs- és zöldségleveket, illetve teát fogyaszt. Szilárd ételt pedig csak viszonylag ritkán vesz magához. Leginkább akkor, amikor elmegy a barátaival kikapcsolódni, ugyanis ilyenkor az étkezésnek élvezeti értéke van a számára, amit nem szeretne teljesen megtagadni magától. Ezidáig 97 nap volt a leghosszab idő, amíg nem fogyasztott szilárd ételt.

Őszintén szólva nekünk azért erős kételyeink vannak a hölgy táplálkozási szokásainak igazságtartalmával kapcsolatban, de lehet, hogy csak mi vagyunk túl tudatlanok és szűklátókörűek. Nektek mi a véleményetek a dologról? Hallotatok már hasonlóról?

(via diply.com)