A feleség rájött, hogy a férjének viszonya van valakivel. Elsőre talán furcsán hangozhat, de a feleség ennek ellenére is szerette volna megünnepelni a férje közelgő születésnapját, méghozzá egy olyan meglepetéssel, hogy azt soha ne felejtse el. A terve maximálisan sikerült, a történetet végig olvasva pedig ti is megértitek, hogy miért.

"Szóval, volt az a megérzésem, hogy a férjem megcsal, mivel számos vörös rózsát vásárolt, és az biztos, hogy nem nekem. Mindig nevetett és mosolygott, amikor üzeneteket váltott valakivel. Amikor kérdeztem erről, mindig azt mondta, hogy az anyja az. Szinte mondani sem kell, hogy hirtelen mindig sokáig kellett bent maradjon a munkahelyén. Amikor betelefonáltam, a kollégái azt mondták, már rég elment.

Az utolsó jel, amikor biztos lettem benne, hogy viszonya van, amikor elment este 11:30-kor tejért, és hajnali kettőre jött haza. Ha bármi tanácsot adnék annak, aki hasonló helyzetben találja magát, mint én, akkor azt adnám, hogy fogadjon magánnyomozót. én is ezt tettem. értik a dolgukat, és elkerülhetjük a kínos tévedéseket. Információra és bizonyítékokra van szükségünk, mielőtt bármit is a másik arcába vágnánk. úgy is hazudna és félrevezetne minket. Arról nem is beszélve, hogy a válásnál is igen jól jön!

Hónapokig csak információt gyűjtöttem, játszottam a naivat, amíg közeledett a szülinapja. Kérdezhetnéd, hogy miért vártam ennyit és miért éppen a szülinapjára terveztem a leleplezést? Az első kérdésre a válaszom, az, amit az előbb is mondtam. Több információ kellett, nekem is és az ügyvédemnek is, hogy minél jobb helyzetbe kerüljek. A második kérdésre a válasz: persze, hogy a szülinapjára terveztem! Azt akartam, hogy a legjobban fájjon neki. Amikor megkérdeztem, mit szeretne szülinapjára az idén, azt mondta, hogy az lenne neki a legjobb, ha elutaznék a barátaimmal, mert nem szeretné, hogy emlékeztessék arra, hogy öregszik… és erre látszólag csak én emlékeztetem.

Szóval beleegyeztem. Tudtam, hogy valamit nagyon tervez. Amíg azt hitte, hogy távol vagyok, felhívtam a szüleit, a testvéreit és az összes közeli barátját, hogy egy meglepetés bulit tervezek, ami szerint beosonunk hozzá egy tortával és felköszöntjük.

Reggel 8:30-kor találkoztunk mind a lakás előtt. Körülbelül 8-an voltunk. Az anyukája fogta a tortát. Mindenkit figyelmeztettem, hogy legyen nagyon csendben. A terv az volt, hogy beosonunk a hálóba, és mindenki azt kiabálja, hogy meglepetés. Ez így is történt, de nem csak a férjem lepődött meg...

A férjem ott volt teljesen csupaszon egy számomra idegen nővel. Az anyuka elejtette a tortát, az apuka kiabált, a barátok mindenkit próbáltak kilökdösni a szobából, míg a rajtakapott páros pánikszerűen öltözködött. Lesznek, akik megvetnek, vagy elítélnek, de én úgy gondolom, hogy a legjobb szülinapi meglepetést választottam neki.

A bosszú nem éppen a legszebb és legnemesebb megoldás, de van, amikor egyszerűen nem érdemel mást a másik. Mi a véleményetek a hölgy születésnapi meglepetéséről? Nektek lett volna elég türelmetek és erőtök így végig vinni ezt a mesteri lebuktatást?