Manapság már egyre gyakrabban lehet találkozni olyan édesanyákkal, akik teljesen egyedül nevelik gyermeküket, így tulajdonképpen már meg sem lepődünk rajta. Azonban az már egyáltalán nem annyira megszokott, amikor egy édesapa neveli egyedül a gyerekét. Pedig ők is elég sokan vannak, amit az is jól mutat, hogy még a világsztárok között is akad jó néhány olyan édesapa, akiről nem is sejtettük, hogy egyedül nevelte fel a gyermekét.

1. Liam Neeson

10 évvel ezelőtt Liam Neeson felesége, Natasha Richardson egy sípályán történt baleset következtében súlyos fejsérülést szenvedett. A nő néhány nap múlva meghalt, Liam Neeson pedig egyedül maradt két fiával, a 12 éves Daniellel és a 13 éves Michaellel. A családi tragédiát nem volt könnyű feldolgozni, de sikerült – azóta Liam az egész életét fiainak szentelte és soha többé nem házasodott meg.

2. Colin Farrell

Colin Farrell szintén egyedül neveli fiait, a 16 éves Jamest és a 10 éves Henryt. Az első fia a modell Kim Bordenave-től született, de a kapcsolatuk nem működött, a fiú pedig az apjával maradt. 2009-ben Farellnek második fia született. Henry édesanyja egy lengyel színésznő volt, de Farell kapcsolata vele sem tartott sokáig, azóta pedig egyedül neveli fiait.

3. Pierce Brosnan

Pierce Brosnan az ausztrál színésznővel, Cassandra Harris-szel kötött házassága során a nő két – korábbi házasságból származó – gyermekét fogadta örökbe: az akkor 9 éves Charlotte-ot, és a 8 éves Christopert. 3 év után a párnak közös fia született, Sean. Ezután azonban borzalmas tragédia történt, Cassandra ugyanis meghalt rákban. Brosnan ezután hosszú évekig egyedül nevelte saját és nem saját gyermekeit, míg végül 2001-ben újra megházasodott. Azóta még két fia született.

4. George Lucas

Kevesen tudják, de a legendás Star Wars saga megalkotója, George Lucas hosszú éveken át egyedül nevelte 3 gyermekét. Miután 1983-ban feleségével elváltak, a gyermekek úgy döntöttek, hogy édesapjukkal maradnak. George csak 2013-ban házasodott meg újra, az addig eltelt idő alatt pedig egyedül gondoskodott gyermekeiről.

5. Nicolas Cage

Kevesen tudják, de a legendás Star Wars saga megalkotója, George Lucas hosszú éveken át egyedül nevelte 3 gyermekét. Miután 1983-ban feleségével elváltak, a gyermekek úgy döntöttek, hogy édesapjukkal maradnak. George csak 2013-ban házasodott meg újra, az addig eltelt idő alatt pedig egyedül gondoskodott gyermekeiről.

6. Al Pacino

Bár Al Pacino 3 gyermek apja, hivatalosan sosem házasodott meg. Legidősebb lánya, Julie 1989-ben született, 2001-ben pedig Beverly D’Angelo színésznő ikreket szült Al Pacino-nak: Oliviát és Antont. Néhány évvel később a pár felbomlott, a felek pedig úgy állapodtak meg, hogy a gyerekek ugyanannyi időt töltenek majd mindkét szülőnél. Al Pacino ennek igyekezett is mindig eleget tenni és még a folyamatos munka mellett is elegendő időt fordítani gyermekeire.

7. Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo négy gyermek édesapja. Első fia még 2010-ben született, őt szintén Christiano-nak hívják. 2017-ben ikrei születtek, Eva és Mateo. Ronaldo most barátnőjével, a modell Georgina Rodríguez-zel él, akivel már az esküvőjüket tervezgetik, miközben a modell megszülte Ronaldo negyedik gyermekét, Alana-t.

8. Lenny Kravitz

A válás után Lenny Kravitz lánya, Zoe sorsáról úgy egyeztek meg a szülők, hogy az anyukánál és az apukánál is egyenlő időt tölt majd, ám 11 éves korában a lány úgy döntött, hogy végleg apjához költözik és megszakítja kapcsolatát az édesanyjával. Zoé most keresett színésznő és modell, Lenny Kravitz pedig sosem házasodott meg ismét.

9. Norman Reedus

A Walking Dead sorozat sztárja, Norman Reedus szintén hosszú évek óta egyedül neveli fiát, Mingus-t. Körülbelül 5 évet töltött együtt a modell Helena Christensen-nel, de később elváltak útjaik. Azóta Reedus egyedül neveli fiát.

(via harmonikum.co)