Minden nő tudni szeretné a választ a következő kérdésre: Hogyan tetsszen a férfiak számára? Még a tudósokat is foglalkoztatta ez a kérdés, ezért tudományos kutatásokat folytattak a témában. Ezek alapján sikerült megállapítaniuk, hogy mik azok a női tulajdonságok, amiért leginkább felkelti a férfiak érdeklődését. Most pedig veletek is megosztjuk a nagy kérdése a választ, ami szinte minden nőt foglalkoztat már ősidők óta.

1. Szemek: A férfiak oda vannak a nagy szemű nőkért, mert ártatlanságot sugároz.

2. Mosoly: A mosolygós nőkkel szívesebben flörtölnek a férfiak, ugyanis nyitottabbnak gondolják őket. Miközben egy nő mosolyog, a férfiak a fogaik ápoltságát is szemügyre veszik.

3. Testtartás: A testtartás sokat elárul egy nőről.. általában a rossz testtartású emberek félénkebbek és nem annyira nyitottak mások felé. Az egyenes testtartású emberek magabiztosságot sugároznak, ezáltal vonzóbbak.

4. Szemöldök: Sok férfi hamarabb megnézi egy nő szemöldökét, mint magát a szemét. A természetes, de ápolt és formázott szemöldökért vannak leginkább oda a férfiak.

5. Arc: A szimmetrikus arc az egyik legvonzóbb fizikai tulajdonság. Bár 100%-ig tökéletesen szimmetrikus arc nem létezik, minél kisebb az aszimmetria, annál inkább vonzóbb egy férfi számára.

6. Ajkak: A nők azt hiszik, hogy a férfiaknak a nagy és telt ajkak tetszenek ,de a valóság az, hogy a férfiak többsége sokkal vonzóbbnak tartja a kicsit vékonyabb, de természetes ajkakat.

7. A ruha színe: Megállapították, hogy a vörös szín a legvonzóbb a férfiak számára, ugyanis a szerelemmel és a szenvedéllyel társítják. A fekete ruha pedig intelligensebbé és magabiztosabbá varázsolja a viselőjét a férfiak szemében.

8. Testalkat: Amikor egy férfi megnéz egy nőt, akkor tudat alatt végig fut az agyán, hogy vajon alkalmas lenne-e család alapításra. Ezért a férfiak számára vonzóbb egy olyan hölgy, akinek nagyobb a csípője és kisebb a dereka, ugyanis az azt sugallja, hogy az illető egészséges és termékeny, kitud hordani egy babát. Kutatások szerint az ideális női test derék-csípő aránya 7:10.

(via brightside.me)