A férfiak többsége szerint nem könnyű megérteni a nőket. Saját bevallásuk szerint ez azért van így, mert szinte sohasem azt mondják, mint amire valójában gondolnak. Vagy ha esetleg mégis, akkor is egy perc múlva már biztos, hogy másképp gondolják. Természetesen van ebben némi túlzás, de azt azért a hölgyeknek is be kell ismerniük, hogy van némi igazságtartalma. Hogy mennyi, annak az alábbiakban próbálunk egy kicsit utánajárni.

A témához kapcsolódóan ebben a cikkben olyan dolgokat gyűjtöttünk össze, amiket a nők igazábból szeretnek, ám bizonyos okokból kifolyólag soha nem vallanák azt be.

1. Amikor más nők irigyelik őket

A nők mindig is szerették, ha valamiért irigylik őket más nők. Talán ez az, ami miatt rendszeresen büszkén mutogatják a barátnőiknek a legújabb ruhájukat, cipőjüket, vagy éppen az ékszert, amit a párjuktól kaptak.

2. Amikor megbámulják őket

Nyilván nem arról van szó, amikor füttyögnek utána a munkások az utcán, különböző "vicces" beszólásokkal tarkítva azt. Sokkal inkább arról, amikor láthatóan elakad egy pasinak a lélegzete már a nő puszta megjelenésétől is.

3. Ha meghívják őket valamire

Egyértelmű, hogy ha egy pasi meghív egy nőt egy italra például, azt nem ok nélkül teszi: tetszik neki és szeretne jobban megismerkedni vele. Még ha nem is kölcsönös a dolog, akkor is jelzi a hölgy számára, hogy vonzó, ez pedig kinek ne esne jól?!

4. Amikor egy pasi flörtöl velük

Persze nem mindegy, hogy ki és hogyan! De igenis jól esik nekik, ha éreztetik velük, hogy vonzóak.

5. Amikor egy pasinak pénze van

Ez azzal magyarázható, hogy a láthatóan tehetősebb pasik általában magabiztosságot és függetlenséget sugallnak, ami pedig vonzóvá teszi őket egy nő számára.

6. Amikor egyszerre két hódolójuk van

Ahogy egy férfi, úgy egy nő is szereti, ha egyszerre két, vagy akár több hódolója is van. Ez azt jelzi számára, hogy vonzó, illetve azt, hogy az ő kezében van a döntés joga.

7. Amikor egy férfi szemtelenül viselkedik

A lényeg itt is azon van, hogy nem megy túl egy bizonyos határon, illetve nem arról van szó, hogy a nővel szemben viselkedne szemtelenül. A hangsúly inkább a lazaságon és a vagányságon van, amikor igazi "rossz fiúnak" tűnik a pasi. Ez szintén magabiztosságot sugall.

8. Amikor egy férfi régimódi

Sajnos mondhatjuk, hogy a klasszikus udvarlási "fortélyok" már kimentek a divatból, pedig ennek és az udvariasságnak mindmáig döntő szerepe van egy nő meghódításában.

(via erdekescikkek.hu)