A gyermeki őszinteség néha meglepően ijesztő is lehet. Az alábbi összeállításban valóban kisgyerekektől származó mondatokat olvashattok, akik biztosan okoztak ezekkel pár álmatlan éjszakát a szüleiknek. (via buzzfeed)

1. A 3 éves kislányom az újszülött kisöccsét bámulta egy darabig, majd megfordult, rám nézett és ezt mondta: „Apuci, ez egy szörny… el kéne ásnunk.”

2. Reggeli 6-kor arra ébredtem, hogy a 4 éves lányom arca centikre van az enyémtől. Mélyen a szemembe nézett és azt suttogta, hogy „Le szeretném hámozni az egész bőrödet.”

3. Viccből megkérdeztem: „Mi a legjobb módja egy barátnő szerzésének?”

A 7 éves kisfiam válasza: "Mond meg neki, hogy legyen a barátnőd, különben soha többé nem láthatja a szüleit.”

4. „Mielőtt ide születtem volt egy nővérem, igaz? Ő és a másik anyukám már nagyon öregek. Ők túlélték, amikor kigyulladt a kocsi, de én biztosan nem!”

5. 5 éves kisfiú: „Anyu, amikor majd meghalsz, beleteszlek egy üvegedénybe, így megtarthatlak és örökké láthatlak.

Mire a 6 éves testvére: „Ez hülyeség! Hol találnál akkora edényt?”

6. Az unokahúgom a kanapén üldögélt egy fura mosollyal az arcán. Az anyukája megkérdezte tőle, hogy min jár az esze, mire ezt válaszolta: „Azt képzelem, hogy éppen vérhullámok áradnak rám.”

7. Az egyik barátom gyereke: „Apu, én annyira szeretlek, hogy le szeretném vágni a fejedet és magammal vinni mindenhová, hogy láthassam az arcodat, amikor csak akarom.”

8. „Szóval nem kéne bedobnom a tűzbe?” - A 3 éves kislányom kérdése, amikor először tartotta a kezeiben a kisöccsét.

Kommentben várjuk a legijesztőbb megszólalásokat, amiket valaha hallottatok egy gyerek szájából! :)