Egy férfi életében a lánykérés az egyik legboldogabb, és egyben legstresszesebb esemény. Ebben a helyzetben majd kiugrik a férfiember szíve a helyéről, mert még nem tudja, hogy az élete szerelme mit fog válaszolni, amikor felteszi a nagy kérdést.

Olyan egyedi és kreatív lánykéréseket szeretnénk nektek mutatni, amik egy kicsit sem elcsépeltek, vagy átlagosak. Manapság a férfiak egyre jobban kitesznek magukért a nagy kérdés feltételekor, így a lánykérés sokkal több izgalmat hordoz magában, mint korábban bármikor.

1. GPS nyomkövető általi lánykérés

Ben Chudley Avid egy nagyon különleges távot választott magának délutáni kocogás gyanánt. Ha megnézzük az útvonalat, akkor azt a mondatot olvashatjuk ki, hogy "Hozzám jössz?" Mikor Ben megmutatta ezt barátnőjének, Olivia-nak majd letérdelt elé a gyűrűvel habozás nélkül válaszolt neki egy hatalmas igent.

2. Activity-s lánykérés

A fiú egy egyedi kártyát készített, ami nem volt része a játéknak. Amikor ő következett rajzolnia kellett, és konkrétan lerajzolta a lánykérést. A barátnője kitalálta, de először nem akarta elhinni, hogy ez valóság, ám amikor a srác elővette a gyűrűt a lány igennel válaszolt neki. Mondhatjuk azt is, hogy nyert egy lánykérést.

3. Akváriumi lánykérés

A képen látható fiatalember különleges módon kérte meg a barátnője kezét. A chicago-i akváriumban egy fehér bálna segítségét kérte az eseményhez. Az állatnak csak annyit kellett tennie, hogy egy dobozzal odaúszik a fiatal párhoz a többi már adta magát. A lány kiszedte a szájából és látta, hogy egy papír van a dobozban, amire az volt írva, hogy "Hozzám jössz?" A lány igennel felelt.

4. Lánykérés a könyvtárban

Paul Phillips egy különleges mesekönyvet rajzolt a barátnőjével való közös életről, illetve a lánykérésről amit elrejtett az egyik helyi könyvtárban. Mikor elmentek a barátnőjével és ő meglátta a könyvet, nem is volt kérdés mit fog válaszolni. A válasza igen volt.

5. Csillagászati lánykérés

Mondhatnánk azt is, hogy az ő eljegyzésük meg volt írva a csillagokban, de nem pontosan ez történt. A fiú egy speciális lencsét rakott a teleszkópba, amire az volt írva, hogy "Hozzám jössz?" Amikor a lány belenézett a teleszkópba egyből meglátta a kérdést, amire igennel felelt.

6. Starbucks-os lánykérés

Austin Mann és Esther Havens nagyon sokat utaztak, ezért sokszor vannak távol egymástól. Austin azonban most különleges módon akart búcsút venni a barátnőjétől. Az amsterdami Starbucks-ban, ahol legelőször randiztak hagyott egy üzenetet Esther-nek, aki szóról-szóra követte a férfi utasításait. Mikor meglátta barátját egy hatalmas csokor virággal a pultnál, majd letérdelt és egy gyémántgyűrűt húzott elő a zsebéből, a lány sírva fakadt.

7. Lánykérés tetoválással

Vinnie Capaldo-Smith megkérte barátnőjét Brooke Wodark-ot, hogy tetováljon rá egy képet a lábára. Mikor a férfi megmutatta a lánynak, hogy mit szeretne Brooke az igen kockába rajzolt egy X-et azt jelezve, hogy igen szeretne hozzámenni feleségül.