Amikor megismerkedünk valakivel, és azonnal rabul ejti a szívünket, a leereszkedő rózsaszín ködtől nehéz észrevenni azokat a gyanús jeleket, amik arra figyelmeztetnek, hogy valójában nagyon rossz ajtón kopogtatunk, ugyanis egy olyan ember van mögötte, akivel egy pillanat erejéig sem nem lenne szabad egy párt alkotnunk. Azonban ha már előre felkészülünk, és tisztában vagyunk vele, hogy milyen jelekre kell figyelnünk, akkor talán könnyebben megóvhatjuk magunkat egy csúnya csalódástól.

1. állandóan általánosít, másoktól származó kétes információk alapján ítélkezik. Mindent és mindenkit megszól, de azt persze nehezen viseli, ha esetleg őt illetik kritikával.

2. Többet foglalkozik a megjelenésével, mint egy nő. Sokszor csak azért megy le az edzőterembe, hogy mindenkinek mutogathassa az izmait, meg hogy a tükörben minden irányból megcsodálhassa magát. Az ilyen pasi rendkívül egoista és önző, biztos lehetsz benne, hogy a kapcsolatban csak ő fog számítani.

3. Mindig az exéről beszél neked, függetlenül attól, hogy téged ez zavar.-e vagy sem. Az ilyen férfi még nincs túl a volt barátnőjén, és valószínűleg még egyhamar nem is lesz...

4. Már az elején felhozza a gyerektémát, mert ő még teljes abban a hitben van, hogy minden nő egy focicsapatnyi gyereket szeretne. Régen lehet hogy így volt, de azóta rengeteget változott a világ, és ma már a legtöbb nő egy vagy maximum két gyerekben gondolkodik.

5. Jó dolog, ha egy férfi takarékos, és tud bánni a pénzzel, de azért van egy határ. Amikor már a kapcsolatotok elején annyira zsugori, hogy egy fillért sem hajlandó költeni, gondolj bele, hogy mi lesz majd később. Ráadásul idővel ez a viselkedés rád is átragadhat, és már te sem fogsz költeni még a legalapvetőbb dolgokra sem.

6.Amikor lebetegszik, legyen szó akár csak egy megfázásról, te mindig ott vagy mellette, hogy ápold és gondoskodj róla. Persze fordított helyzetben neki a haverok mindig fontosabbak, és te csak akkor számítasz, amikor őt kell kiszolgálni.

7.A tipikus anyuci pici fiacskája. Ki sem teszi úgy a lábát a lakásból, hogy ne értesítené az édesanyját. Egyetlen döntést sem képes meghozni nélküle, és mindig neki ad igazat még veled szemben is.

Neked volt már dolgod valamelyik kategóriával?