Van az úgy, hogy még a legegyértelműbb jelekből sem vesszük észre, hogy ha valaki teljesen oda van értünk, ezért aztán kcsúnya félreértések kerekedhetnek ki a dologból. Arról az esetről már nem is beszélve, amikor mindketten odavagytok egymásért, csak éppen esik le egyikőtöknek sem. Ha te sem tudod egyértelműen eldönteni, hogy a kiszemelted is hasonlóan érez-e irántad, akkor az alábbi jelekre kell odafigyelned.

1. Hirtelen elkezd érdeklődni irántad

A szerelmes ember egyik ismertető jele, hogy kifejezetten érdeklik az érzéseink, a szokásaink. Elkezdik érdekelni azok a dolgok, amik téged, elkezd nézni olyan filmeket, sorozatokat, amiket te is szeretsz.

2. Amikor feltűnően leplezni próbálja az érzéseit

Vannak olyanok, akik nem akarják kimatatni az érzelmeiket felénk. Amikor veled van és próbálja elfojtani a mosolyát vagy felemeli a szemöldökét, az annak a jele, hogy többet akar tőled mint barátság.

3. Elfeledkezik magáról

Amikor egy társaságban a szerelmes ember elkezd nevetni egy viccen, akkor öntudatlanul nézi azt az embert akibe bele van esve.

4. A szerelmes ember két típusa

Az első típus az aki megpróbál mindig a kiszemeltje közelében lenni. Gyakran mennek olyan helyekre, ahol "véletlenül" összefuthatnak a titkos szerelmükkel.

A másik típus inkább pont hogy igyekszik elkerülni azt a személyt, akit nagyon kedvel. úgy gondolják, hogy ha nem látják a szerelmüket, akkor majd egyszercsak elmúlik az érzés.

5. Testbeszéd

Amikor sétálás közben a férfi a nő hátára teszi a kezét, az a támogatás és a gondoskodás jele. Határozottan megmutatja, hogy szereti a nőt. Ha már az első randin a hátad helyett a fenekedre teszi a kezét, az annak a jele, hogy csak kalandot keres...

6. Zavarba jön, ha ránézel

Mindig figyel téged a szeme sarkából, de amikor esetleg szemkontaktus lenne köztetek, akkor azonnal elnéz máshová, vagy akár arrébb is megy.

7. Furcsa beszélgetés

Egyértelműen megmutatja, ha valaki totál beléd zúgott, hogy hirtelen összehord mindenféle zagyvaságot, amikor hozzá szólsz.

(via mocool.eu)