Minden friss pár arra vágyik a kapcsolatuk elején, hogy a szerelmük örökké tartó legyen, ez azonban sajnos csak az esetek elenyésző százalékában alakul eképpen. Számtalan különböző tényező hatással lehet egy kapcsolat tartósságára nézve, de azért most megkíséreltük összeszedni azokat a leginkább árulkodó jeleket, amik alapján teljes joggal reménykedhetünk benne, hogy ez a kapcsolat tényleg egy egész életre fog szólni.

1. Jól érzitek együtt magatokat

Egy kapcsolat csak akkor működhet hosszú távon, ha minden helyzetben jól érzitek együtt magatokat. Még akkor is jól szórakoztok, ha éppen nem csináltok semmit.

2. Tisztelitek egymást

Kölcsönösen tisztelitek egymás véleményét, munkáját, érzéseit.

3. Az ő barátai a te barátaid is

Kutatások kimutatták, hogy erősebbek és tartósabbak azok a kapcsolatok, ahol a másik fél jól érzi magát a te barátaiddal is.

4. Csók

A legtöbb kapcsolat esetében egyre kevesebbet csókolóznak a párok az idő előrehaladtával, míg végül teljesen elhidegülnek egymástól. Azok a párok, akik rendszeresen csókolóznak, sokkal tovább maradnak együtt.

5. Bókok

Egy jól működő kapcsolatban nagyon fontos, hogy bókoljatok egymásnak. Mindig adjátok a másik tudtára, ha büszkék vagyok rá.

6. Nevetés

Ha jókat tudtok nevetni együtt, szeretitek a másik humorát, az bizony számos problémát segít áthidalni egy kapcsolatban.

7. Jóban-rosszban együtt

A legfontosabb, hogy mindig a másik mellett álljunk, nehéz időkben is támogassuk.