A hölgyek többsége már kislány kora óta arról álmodik, hogy egyszer majd olyan tökéletes esküvője lesz, amire öregkorában is boldogan emlékezhet vissza. Ebből adódóan aztán a készülődés nagyon stresszes, nem lehet tudni, hogy milyen idő lesz aznap, fogalmad nem lesz arról, hogy betegség miatt a zenekar lemondja-e a bulit, tetszeni fog-e mindenkinek a helyszín, na és persze a legfontosabb, hogy lenyűgöz-e mindenkit a menyasszonyi ruha, amit hónapokkal ezelőtt rád igazítottak. A menyasszonyok kifogástalanul szeretnének kinézni a nagy napon.

Mai cikkünk főszereplője a 26 éves Sophie Matheson szintén a legszebb menyasszony szeretett volna lenni. Egész fiatalkora óta csúnyának érezte magát, mert nem volt olyan nádszál vékony, mint a modellek. A rajta lévő felesleg megakadályozta abban, hogy boldog és kiegyensúlyozott életet éljen. Mindig is arról álmodott, hogy egy nap le fog fogyni és maga mögött hagyhatja fájdalmas múltját. De egyedül ez nem volt olyan egyszerű, sokszor nem tudott nemet mondani a süteményeknek és a finom falatoknak. Amikor egy díjátadó rendezvényen meglátta a róla készült képet, rájött, hogy soha nem lesz vonzó menyasszony a 127 kilójával.

Mivel elhatározta, hogy az esküvőjére le fog fogyni, egy személyi edző segítségét kérte, aki megfelelő étrendet és edzéstervet állított neki össze. A kardió gyakorlatokat az erősítő gyakorlatokkal kombinálta. Hátat fordított az édességeknek és a gyorskajáknak. étrendjébe sok-sok zöldség, gyümölcs, fehérje valamint egészséges szénhidrát került.

Sophie 4 hónapon keresztül keményen dolgozott azért, hogy elérje a kívánt külsőt, ami szerencsére sikerült is neki, ugyanis 30 kilótól szabadult meg. Esküvője napján pedig ellenállhatatlan és gyönyörű volt. Fogyása után már nem érezte magát csúnyának, nem szenvedett semmiféle komplexitásban, sőt az önbizalomhiánya is megszűnt. A nagy nap után sem adta fel és tovább folytatta az egészséges életmódot. Követte az edzéstervet és az étrendet is. Ennek a változásnak hála sokkal boldogabb, mint valaha.

Ilyen szemkápráztatóan nézett ki a nagy napon, mikor szerelmével együtt kimondták a boldogító igent. Valószínűleg újdonsült férje is meglepődött mikor meglátta őt így, ebben a formában a menyasszonyi ruhában.

Az ő története, akaratereje és kitartása minden nőt inspirálhat arra, hogy hasonló dolgokat tegyenek meg saját jólétük, kiegyensúlyozottságuk és boldogságuk érdekében. Nem kell más, csak egy kis elhatározás és egy jó szakember felkeresése, aki segít leküzdeni a különböző komplexitásokat.

(via erdekescikkek.hu)