Mindössze 3 hozzávalóra lesz szükséged ehhez a nagyon ízletes és egyszerűen elkészíthető süteményhez. A recept az interneten már bejárta az egész világot. Ennyi ember nem tévedhet! :) (via)

coverjpg.jpg

Hozzávalók:

3 tojás

120 gramm krémsajt

120 gramm fehér csoki

Elkészítés:

A tojásfehérjét szétválasztjuk a sárgájától, majd a hűtőbe rakjuk. A csokoládét széttördeljük, majd vízgőz felett megolvasztjuk. Ezután hozzá adagoljuk a krémsajtot és addig kevergetjük, amíg csomómentes nem lesz.

Az eltett tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd belekeverjük a csokoládés masszába a tojássárgájával együtt.Az így kapott masszát sütőpapírral bélelt formába tesszük, amit egy meleg vízzel töltött tepsibe rakjuk. Az előmelegített sütőben az első 15 percben 170 fokon sütjük, a következő 15 percben 160 fokon, majd az utolsó negyedórára a kikapcsolt sütőben hagyjuk a süteményt.

Porcukorral megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat!