Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy hosszú és sikeres párkapcsolat kulcsa a türelem. Még a harmonikusan működő kapcsolatokban is előfordulnak időnként hullámvölgyek és nehezebb időszakok, amiken csak kellő türelemmel lehet sikeresen túl lendülni. Ám ez természetesen mindkét fél részéről szükségeltetik.

Vannak olyan emberek, akik még az interneten sem félnek megosztani azokat a kapcsolati nehézségeket, amikkel a mindennapok során szembesülnek. Persze nem kevés iróniával és humorral fűszerezve. Ebben a cikkünkben olyan tapasztalt, párkapcsolatban élő embereket mutatunk nektek, akik már megtanulták, hogy mikor van az a helyzet, amikor jobban teszi az ember, ha inkább csendben marad.

1. A feleségem megkérdezte, hogy szerintem melyik szín állna neki a legjobban...

2. A feleségem és a macskánk is párnának használ.

3. Annyira türelmes velem a barátom, hogy vagy 100 fotót készített, mire sikerült a tökéletes beállítást megtalálni.

4. A barátnőm elutazott és folyamatosan veszekedett velem üzenetben. Meguntam, úgyhogy ezt a képet küldtem neki. Mondanom sem kell, hogy azonnal abbahagyta.

5. Utálom az instát... Nem lehetne egyszerűen csak simán enni?!

6. A férjem megkóstolta a frissen sütött desszertet...

7. A feleségem azt mondta, hogy ha felújítjuk a fürdőszobát, akkor majd mindkettőnknek lesz saját szekrénye a cuccainak. Most már tényleg két szekrényünk van, de az én cuccaimnak továbbra sem jut hely...

8. Megpróbáltam finoman közeledni és barátságot kialakítani a barátnőm macskájával. Ez lett a vége.

9. A barátom megpróbált aranyos lenni, és süteménnyel pótolni az általa ellopott pizzaszeletet.

10. Ez történik, amikor a pasimra bízom a reggeli készítését.

11. A feleségemnek ma szabadnapja volt, ám láthatóan nem tétlenkedett, amíg én dolgoztam.

12. A pasim csak évente egy fotót enged készíteni róla, idén azt hiszem, hogy maximálisan kihasználtam az ebben rejlő lehetőségeket.

13. Ilyeneket találok a lakás legkülönbözőbb pontjain...

14. A feleségemtől kaptam ajándékba egy bögrét, amire az van ráírva, hogy: "A világ #4. legjobb apukája". úgy érzem, hogy célozni próbál valamire...

15. A pasim megengedte, hogy fessek valamit a hátára.

16. A barátnőmnek nem volt ideje vásárolni menni, úgyhogy rajzolt egy kört a tenyerembe, hogy biztosan megfelelő méretű karika fülbevalót vegyek.

17. A barátnőm sosem volt egy konyhatündér, mindig körülményes volt számára a főzőcskézés. Ma például sikerült odaégetnie a vizet.

18. Megkértem a pasimat, hogy a kocsmából hazafelé jövet hozzon nekem valami kaját...

19. Nagy nehézségek árán egyik nap végre sikerült beparkolnom a szeretett kocsimmal a házunkba. Kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni...

20. Megkérdeztem a feleségemet, hogy megette-e az összes kekszet, amit magamnak vettem, mire mondta, hogy nem.

21. Két órán át túrkáltam a szemétben, hogy bebizonyítsam a barátnőmnek, hogy ez a földön talált darabka nem egy gumi csomagolásról származik.