Világszerte kiélezett verseny folyik a szállodák körében, hogy bevonzzák, majd megnyerjék maguknak a megszállni szándékozó embereket. Ki így, ki úgy igyekszik a vendégek kedvében járni, hogy legközelebb is őket válasszák. Mi úgy gondoljuk, hogy nem csak a luxus körülmányek biztosításával lehet kitűnni, hanem az ötletes és praktikus megoldásokkal is. Szeretnénk példákkal is bemutatni, hogy pontosan mire gondolunk, ezért olyan szállodák képeit hoztuk el nektek, ahol nincsenek híján a kreativitásnak.

1. A szálloda szobaszáma a padlón is megtalálható.

2. Ez az üdvözlő törölköző a szállodámban.

3. A hotelem, ahol megszálltam, korábban bank volt. Egy bárrá alakították a széfet.

4. A szállodában 2 tekercs WC-papír van kiraka a fürdőben, amelyek különböző irányba tekerhetőek le, hogy mindenki igényét kielégítsék.

5. Viccből kértem egy bekeretezett képet Earl Jones-ról a hotelszobámba, és nagy meglepetésemre teljesítették a kívánságom. 5 csillagos kiszolgálás!

6. A szállodámnak kijáratjelzői voltak a padló közelében is, feltehetően azért, hogy ha mászol a padlón tűz esetén, ne lélegezd be a füstöt.

7. A szállodámban található automatában kapható Tide is.

8. Egy németországi hotelben van egy kis gyermekfürdőszoba a fürdőszobán belül.

9. Sült malac formájű kenyeret adnak a szállodámban.

10. A szállodai fürdőszobai jelek megpróbálják visszatartani.

11. Amikor utoljára Las Vegasban voltam, kifogytam a törölközőből. Azt mondtam a takarítóknak, hogy adok egy dollár borravalót minden egyes extra törölközőért a szobámban.

12. Ilyen a WC-kefe a szállodámban.

13. Ebben a szállodában egy gumi kacsával ajándékoznak meg minden egyedül érkező vendéget, hogy ne érezzék magukat egyedül fürdés közben.

14. A barátom viccből megjegyezte a foglalásnál, hogy szeretne egy párnákból épített bunkert a szobánkba, mire megérkezünk. Nos, ők vették a poént, és elkészítették. Még egy szabályzatot is mellékeltek hozzá, amely olyan pontokat tartalmaz, mint például: légy mindig hűséges az erődhöz, védd meg bármi áron, valamint nem szabad gázokat eregetni odabent.

15. A szállodámban a varrókészletben előre befűzik a cérnát a tűbe.

16. A hotel szobánkban olyan a szappan adagoló, ami lereszeli a szappant, mint a parmezán sajtot.

17. A szállodai szobámban párnákra rá van írva, hogy milyen keménységűek.

18. A szállodai zuhanyzókar megmutatja a víz hőmérsékletét.

19. Ebben a szállódában ilyen ágyak fogadják a nyaralni érkező vendégeket.

20. Odesszában (Ukrajna) lévő hotelemben a lift megmondja, hogy milyen nap van, ugyanis naponta cserélik a szőnyeget.