A hosszú házasságok során gyakran előfordul, hogy egy idő után a férjek és feleségek kicsit kiégnek és ellaposodik a kapcsolatuk, ám ha őszinték akarunk lenni, akkor elmondhatjuk, hogy nem kell, hogy ez törvényszerű legyen, ugyanis kizárólag csak a párokon múlik, hogy közös erővel tesznek-e ellene valamit. Igenis lehet a házasélet is rendkívül szórakoztató és izgalmas, feltéve ha mindig csempészünk bele egy kis humort, változatosságot. A most következő házaspárok eszerint élik a mindennapjaikat, és remek példával szolgálnak minden házasságban élő ember számára.

1. Megkértem a férjemet, hogy segítsen a főzésben... ez lett a vége.

2. A férjem elvonult edzeni. Amikor benyitottam, hogy megnézzem mit csinál, ez a látvány fogadott.

3. Amikor hazaértem a melóból, sehol nem találtam a feleségemet. Fél órámba telt, mire meglett. Szeret bújócskázni...

4. A feleségem kitalálta, hogy ezentúl használjunk külön fogkrémet. Először nem értettem a dolgot, ám miután megvettük az új tubusokat, egy hét elteltével leesett...

5. A feleségem gyakran utazik és panaszkodott, hogy mindig rumlis a lakás, amikor hazaérkezik. Persze én ezt nem így láttam, ezért titokban készített egy előtte-utána fotósorozatot.

6. Egyik nap a a férjemre bíztam a mosást. Eddig nem voltak rózsaszín ruháink és törölközőink.

7. A feleségem azt mondta, hogy kezdjek valamit a garázsunkban felhalmozódott lommal. úgy döntöttem, hogy művészkedek egy kicsit.

8. Felakartam oldani a feleségem telefonját, ezért megkérdeztem a jelszót. Azt mondta, hogy a házassági évfordulónk dátuma az. Egy kis idő elteltével a kezébe a nyomtam a telefont azzal, hogy "fogalmam sincs, hogyan történhetett, hogy zárolva lett a telefon."

9. Megkértem a férjemet, hogy szaladjon el a boltba tejért és macskakajáért. Ezekkel tért haza.... Most visszament tejért és macskakajáért.

10. A férjem rendszeresen szemtakarónak használja...

11. Megkérdeztem a feleségemet, hogy nem-e tudja véletlenül, hogy hol van a szemcseppem. Azt válaszolta, hogy "a hálószobában a villanykapcsoló alatt, az éjjeliszekrény és a fal közé szorulva." és tényleg ott volt...

12. A férjem vett egy unikornis szarvat a macskánknak.

13. így találtam rá a feleségemre, aki teljesen magába zuhant, hogy nincs mit felvennie a ma esti összejövetelre.

14. én és a férjem 1 órán keresztül próbáltuk rábírni a macskát, hogy a kapcsolja le a villanyt, mert egyikünk sem volt hajlandó kikelni az ágyból.

15. A feleségem vett egy bőröndöt a közelgő utazásunkra, amíg én melóban voltam. megkértem, hogy küldjön róla egy képet, mert aggódtam, hogy túl kicsit vett. Ezeket a fotókat küldte, hogy megnyugtasson.

16. Megkértem a férjemet, hogy takarítson ki a hálószobában. Szunyókálás közben találtam rá.

17. Megkértem a férjemet, hogy a örökítse meg a szülés legszebb pillanatait. Ezt az egy fotót készítette...

18. A feleségem így figyelmeztetett, hogy ne hagyjam otthon az ebédet, amit csomagolt nekem a munkába.

19. A gondoskodó feleségem ma ezt csomagolta nekem ebédre:

20. Diszkréten jelezte nekem a férjem, hogy mik a tervei velem este, miután elaludtak a gyerekek.