Curtis Wiklund esküvői fotósként dolgozik, aki szabadidejében különleges illusztrációkat készít a szerelemről és a párkapcsolatokról. Curtisnek a felesége, Jordin adott ihletet, hogy az év minden egyes napján készítsen egy képet a közös életükről, amiben vidámság, szomorúság, veszekedés, szerelem, törődés és családalapítás is szerepel. Tehát minden, ami egy párkapcsolat velejárója.

A férfi képei nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis több, mint 80.000 követővel rendelkezik Instagramon, és ez a szám napról-napra nő. Curtis egy interjúban elmondta, hogy egyre többen mondják neki, hogy a képei által sokkal jobban meg tudják ismerni, mintha személyesen ismernék őt és a feleségét.

Ebben a cikkben összegyűjtöttük nektek néhány zseniális képét, ami bemutatja, hogy milyen az igazi és őszinte szerelem.

1. Minden egyes nap kell arra időt szánni, hogy jóízűeket nevessünk a szeretett párunkkal. Ettől csak még boldogabbak leszünk és közelebb kerülünk egymáshoz.

2. Nincs is jobb annál, mikor végre mindketten bekerültök az ágyba és végre megölelhetitek egymást.

3. A nők egyik legnagyobb ellensége a konyhában a hagyma. Ez az, amitől másodperceken belül képesek sírni. Néha viszont drasztikus lépéseket kell tenni ennek elkerülésére.

4. Egyes férfiak életképtelenné válnak, mikor kedvesüknek el kell utaznia. Valahogy elfelejtenek gondoskodni magukról, valószínű azért, mert szerelmük mindent megtesz nekik.

5. Egy hosszú fárasztó nap után már csak arra vágysz, hogy végre vízszintesbe kerülj. Előfordul, hogy csak egy picit szeretnéd lehunyni a szemed, de ebből mély álom lesz és a párodnak kell elvinni az ágyig.

6. Természetesen nem megy minden zökkenésmentesen, de mennyire jó érzés, mikor egy veszekedés után újra összebújhattok és kimutathatjátok egymásnak a szerelmeteket.

7. "Még mindig te vagy a Velantinom."

8. A férfiak nemcsak akkor szeretik nézni párjukat, mikor alszik, hanem mindig, mindegy, hogy az a tevékenység mennyire unalmas.

9. A legrosszabb, mikor mindketten betegek vagytok, olyankor nagyon nehéz bármit is elviselni.

10. A közös kirándulások mindig tele annak izgalmakkal, amire mindig meleg szívvel gondolunk vissza.

11. A feleségek, mindig meg tudják lepni a férjeiket a talpraesettségükkel.

12. A születésnap minden egyes ember számára fontos, ám néha a kapcsolat egyik fele túlzásba viszi a dolgokat és ahogy elüti az éjfélt az óra ő már készen áll arra, hogy bármelyik percben felköszöntsd.

13. Sosem lehet megunni a párunk vicces és különleges haját, amit csak különböző kenceficékkel lehet orvosolni.

14. A férfiak imádják nézni kedvesüket alvás közben, ilyenkor azokat a kis rezdülésüket is megfigyelhetik, amit alapjáraton nem tudnak.

15. Az IKEA-ban töltött napokat általában a nők kedvelik jobban és üres kézzel sosem jönnek ki onnan.

16. Az első közös karácsony felbecsülhetetlen egy pár számára. Ez az amikor már teljesen úgy érzik, hogy egy családot alkotnak.

17. Amikor a kedvesed megnézte a Castle utolsó évadának utolsó epizódját, és most nem tudja túl tenni magát a dolgokon.

18. Esténként mindenkinek vannak saját elfoglaltságai, amit a felek tökéletesen meg tudnak érteni.

19. Egy pár életének talán egyik legboldogabb pillanata, mikor kiderül, hogy kisbabájuk lesz. A férfiak ilyenkor teljesen átváltoznak, olyanok lesznek, mint a vajas kenyér. (Felirat: Kisbabánk lesz)

20.

- Szerinted mit kellene rajzolnom?

- Kettőnket.

Ez az a mondat, amit valószínű minden ember hallani szeretne a párjától. A kettejük közti szerelem valójában mindent elsöprő.

(via)