A mai világból egyre inkább hiányoznak a romantikus és lovagias férfiak, és ez nem feltételnül az ő hibájuk. Felgyorsult életmódot folytatunk, ezért az ismerkedésre is kevesebb időnk jut. úgy alakulnak ki kapcsolatok már akár egyetlen randi után, hogy még szinte egyáltalán nem ismerik egymást a felek. Elenyésző azoknak a párkapcsolatoknak a száma, ami átbeszélgetett éjszakák, vacsorák, és romantikus randevúk sorát követően alakul ki, amikor mind a két fél biztos az érzéseiben. Akik még hisznek a romantika erejében, értékelik a lovagias férfiakat, azoknak szeretnénk kedveskedni ezzel az összeállítással, és megmutatni, hogy léteznek még úriemberek a világon, csak kitartóan kell keresni.

1. A barátom ezzel lepett meg engem egy hosszú, és fárasztó nap után.

2. Tegnap ezt a képet készítettem New York-ban. úgy látom a romantika mind a mai napig létezik.

3. Ez a srác odaadta a cipőjét a barátnőjének, mert nagyon fájt a lába a magassarkúban.

4. A feleségem világ életében színes ceruzákat kapott születésnapjára és karácsonyra, amit már nagyon utált. Mindig is egy iPhone-t szeretett volna, amit ma meg is vettem neki és így csomagoltam be.

5. Ez talán az egyik legjobb módszer, amivel meg lehet kérni egy hölgy kezét.

6. Az édesapám meglepte anyukámat a 30. évfordulója alkalmából egy paddal, ami abban a parkban van, ahova mindig is jártak.

7. A barátom megkérdezte, hogy miért a földön ülve sminkelem magam, mondtam, hogy máshol nem tudom. Mire hazaértem az egyik üzleti útról, a párom ezzel a meglepetéssel fogadott.

8. A barátnőm exe elvitte az ő PS4-ét, ezért vettem neki egy másikat. Ennyire örült neki:

9. Hihetetlenül szerencsés vagyok a párommal, ezzel a gyönyörűséggel lepett meg évfordulónk alkalmából.

10. Az egy éves évfordulónk alkalmából megleptem a barátnőmet ezzel a különleges képpel, ami több pici közös képből van összerakva.

11. A férjem megkérte a kislányunkat, hogy rajzoljon magáról egy képet, amit belerakhat a nyakláncába.

12. én és a barátom egy kutyás parkban találkoztunk két évvel ezelőtt, ezért úgy szervezte, hogy a kutyáink is ünnepeljék velünk az évfordulót.

13. A feleségem egy kicsit sokat ivott, ezért lefeküdt a WC mellé aludni. Szerettem volna egy kicsit elviselhetőbbé tenni a dolgot, ezért körberaktam neki a helyet gyertyákkal, és vittem neki takarót meg párnát.

14. A párom a születésnapomra felszerelte a számítógépemet rózsaszín fényekkel, ami a kedvenc színem. Hihetetlen, hogy mire nem képes. Imádom.

15. A mozdonyvezető a kalapjával takarja a vonatra felszálló szoknyás hölgyet a kíváncsi tekintetek elől.

16. Az első randink alkalmával a Jurassic Parkot néztük meg a moziban, ezért most sajátkezűleg készített egy ilyen gyűrűtartót, amikor megkérte a kezemet.

17. Ez az ajándék jobb, mint bármilyen gyémánt gyűrű.

18. Megkérdeztem a barátom, hogy mi a véleménye erről a felsőről. Ezt a képet küldte válaszul. Annyira cuki.

19. Kell ennél humorosabb, és egyben romantikusabb üzenet egy férfitól?

20. Ez a 92 éves idős bácsi Valentin-napi kártyát készít a 93 éves feleségének.