A világsztárok túlnyomó többsége számunkra elérhetetlen luxus életet él, fényűző partikba jár, és amennyire csak teheti, kerüli az átlagemberekkel történő bármiféle érintkezést. Nos, Keanu Reeves nem tartozik közéjük. A népszerű színész épp olyan átlagos életet próbál élni, mint bárki más. Tömegközlekedési eszközökkel jár, teljesen középszerű kocsmákba jár italozni, turistaosztályon repül, és még a cipőjét is megpróbálja saját kezűleg megjavítani.

Egy szó, mint száz: a rajongóknak több se kellett hozzá, hogy egy saját közösségi oldalt hozzanak létre a rendkívül közvetlen színésznek, amin keresztül bárki bekukkanthat, hogy milyen átlagos életet is él Keanu Reeves, aki valószínűleg a roppant gyötrelmes és fájdalommal teli életútjának köszönheti azt, hogy noha vagyonát bőven 360 millió dollár fölé becsülik, mégis egyszerű életet él, az anyagi harácsolást ignorálva. Az alábbiakban most erről a 'keanu doing things' névre keresztelt Twitter oldalról gyűjtöttünk össze néhány fotót erről a minden tekintetben tiszteletreméltó színészről.

1. Keanu Reeves és a saját maga által "megjavított" cipője.

2. Az ebédelő, majd kajakómába eső keanu Reeves.

3. Keanu Reeves karácsonyfát szállít a Porschéjával.

4. Keanu Reeves jégkrémet eszeget egy egzisztenciális válság közepén.

5. Keanu Reeves egy plüssjátékkal utazta körbe Kínát.

6. Keanu Reeves borozik, majd alszik egyet.

7. Keanu Reeves 30 éve nem változtatott a stílusán.

8. Póló nélkül önfeledten motorozó Keanu Reeves.

9. Rajongókkal pózoló Keanu Reeves.

10. Keanu Reeves az élet nagy dolgain töpreng egy szelet pizza társaságában.

11. Keanu Reeves szelfizni próbál.

12. Keanu Reeves elaludt egy parkban.

13. Keanu Reeves hidratál.

14. Keanu Reeves halakat etet.

15. Forgatás közben unatkozó Keanu Reeves.

16. Keanu Reeves gyümölcslevet iszik és észreveszi, hogy valaki figyeli őt.

17. Tenyerét mutató Keanu Reeves.

18. Keanu Reeves egy hajléktalan fickóval lazít és beszélget.

19. Keanu Reeves ellopott egy kamerát forgatás közben.

20. A söröző, és egzisztenciális válságban szenvedő Keanu Reeves.

A cikkünk végére hagytunk nektek egy kedves kis történetet, ami mindent elmond Keanu Reeves-ről:

"2001-ben Keanu abba a Sydney-i moziba látogatott, ahol dolgoztam. Abban az időben a "Mátrix" filmekkel tarolt éppen a mozikban. Csendes szerda reggel volt – senki sem volt a moziban. A pénztárgép mögött álltam, amikor láttam, hogy egy fickó farmerben, bőrkabátban és sisakban érkezett a bejárathoz. Furcsa egy sisak volt, mintha lovagló sisak lett volna, bár szerintem biciklivel érkezett. Legalább 30 másodpercbe tellett, amíg el tudtam vonatkoztatni a sisaktól és rádöbbentem arra a tényre, hogy Keanu Reeves áll előttem. Johnny Depp "A pokolból" című filmjére szeretett volna jegyet vásárolni.

Annyira lenyűgözött az a tény, hogy az egyik kedvenc sztárom áll előttem, hogy a 16 éves fejemmel azonnal felkínáltam neki, hogy vegye igénybe az én alkalmazotti kedvezményemet, amivel olcsóbban kaphatja meg a mozijegyet. Ehhez csak alá kellett volna írnia a lapomat, amivel pedig én megszerezhettem volna az aláírását.

"Nem dolgozom itt" -mondta Keanu. Látszólag megzavarta őt az ajánlatom. Nem is erősködtem tovább, inkább normál áron adtam neki a jegyet és elfogadtam, hogy hiába találkoztunk személyesen, nem lesz tőle autogramom.

2 perc múlva kopogtattak az iroda ajtaján, azt hittem, hogy a főnököm azt, de nem – Keanu volt egy fagylalttal a kezében.

"Rájöttem, hogy valószínűleg csak az aláírásomat szeretted volna" – mondta. "Szóval aláírtam neked ezt" – és a kezembe nyomott egy papírdarabot az aláírásával. Ezután a kukába dobta a fagylaltját és bement a terembe megnézni a filmet.

Csak sok-sok idő múlva jöttem rá, hogy ez a fickó egyáltalán nem is akart fagylalt enni, csak azért vett egyet magának a snack-bárnál, hogy a hozzá adott papírt alá tudja írni egy lökött 16 éves idióta számára."

(via liked.hu)