A mai világban szinte mindenhonnan a negatív és elkeserítő hírek zúdulnak a nyakunkba, ezért különösen szívderítő tud lenni, amikor valami örömteli dologba futunk bele. Ezek minket is feltöltenek boldogsággal, és erőt adnak a problémák átvészeléséhez, amik megnehezítik az életünket. Reméljük, hogy egyre több olyan képpel fogunk találkozni, mint amilyeneket ebben a cikkünkben hoztunk el nektek.

1. 15 év után ismét találkozhattam a nagypapámmal, aki mindvégig egy 5 éves koromban készült képet őrzött a pénztárcájában.

2. Az autizmusban szenvedő kisfiunk teljesen meglepett minket ma, amikor leírta a nevét (James).

3. A diplomaosztómra meghívtuk azt a tűzoltót, aki 17 évvel ezelőtt kimentett az égő házunkból.

4. Végre, lehetőségem lett átalakítani egy nem használt kis helyiséget olvasószobának. Annyira boldog vagyok!

5. A nagypapám most töltötte be a 100-at. Ő a legidősebb és a legvidámabb személy a családunkban, akire nagyon büszkék vagyunk.

6. A 22 éves Jared-nél cisztás fibrózist és tüdrőrákot diagnosztizátak, de ő nem adta fel az álmait.

7. Ez az idős néni teljesen meghatódott, amikor a születésnapján váratlanul felköszöntötték.

8. Az apukám mindig félt a repüléstől, ezért amikor 5 éves voltam, egy kis babát készítettem neki, hogy azt ölelgethesse. Ezt a képet most küldte anyukám, aki így jelezte, hogy meglátogatnak. A baba 43 éves.

9. A nagymamám 90. születésnapjára ezt a fejdíszt adtam, amit egész este viselt.

10. Megnyertek egy táncversenyt, amiért kaptam 1000 dollárt is. A pénznyereményről nem tudtak előtte, ezért hatalmas meglepetés volt a számukra.

11. Akárhányszor átnéztünk a szembelévő lakásba, mindig ott volt egy gyönyörű macska az ablakban. Egyik nap papírlapokra írva megkérdeztük, hogy mi a macska neve. A következő nap már kint is volt a válasz.

12. Az apukámat nagyon régen láttam ilyen vidámnak, ugyanis elvesztette két fiát a Pol Pot-korszak ideje alatt és emiatt mindig szomorú volt. De most bowling-oztunk Kinekten...

13. Most először jön a saját lábán túrázni velem a kisfiam. Ezidáig mindig cipeltem hátul. Azért rakta a hátizsákjába azt a babát, mert szeretett volna olyan lenni, mint én.

14. A nagymamájuk meglepte őket ezzel a két, saját készítésű szőnyeggel, amilyet mindig is szerettek volna.

15. Az autó rendszáma az, hogy "Gonosz", de a tettei nem erről árulkodnak, hiszen épp segít egy hajléktalannak.

16. A menyasszonyommal és a bátyjával kiterveltük, hogy a csokrot pont a srác barátnőjének fogja dobni. Ezután pedig egyből meg is kérte a kezét.

17. Anyukám életében először játszott videojátékkal, ráadásul ő nyert. Ennyire boldog volt.

18. Az apa egy miniatűr focipályán mutogatja el a vak fiának, hogy hogyan szerzett gólt a kedvenc csapatuk.

19. A kislány félt átkelni az úton az áradás miatt, ezért a bátyja vitte át.

20. Ők egy házaspár, akik ablakmosással keresik a kenyerüket. Nagyon sokat és nagyon keményen dolgoznak. Akárhányszor mennek egyik helyről a másikra, mindig fogják egymás kezét.