Aki nem egy eldugott barlangban él elszigetelve mindentől és mindenkitől, az pontosan tisztában van vele, hogy a világunkat és az életünket behálózzák a hazugságok, a kapzsiság, és egyéb komoly társadalmi problémák tömkelege. Sajnos nagyon hosszú lenne a lista, ha mindent felszeretnénk sorolni. ám ezeket a dolgokat nem söpörhetjük a szőnyeg alá, igenis foglalkozunk kell velük, ha nem szeretnénk, hogy a világunk egyenesen a vesztébe rohanjon. Négy tehetséges művész úgy döntött, hogy összeállnak, és Sun Project néven olyan alkotásokkal hivják fel a világunkat behálózó problémákra a figyelmet, amik minden embert gondolkodásra késztetnek.

1. érvelés

Amikor az érvek és érdekek ütköznek, olyankor hajlamosak vagyunk elnyomni azt, aki másképp gondolkozik, mint a többség.

2. A hátad mögött

Talán az egyik legfájóbb dolog tud lenni, amikor megbízol valaki(k)ben, és hátba támadnak. Sajnos ez egy nagyon tipikus emberi tulajdonság, amit nehéz levetkőzni.

3. Az igazi én

Mindig azt mutatjuk a külvilág felé, amit látni akarnak, amit elvárnak tőlünk, mégha sokszor fáj is feltenni a vigyort az arcunkra.

4. Felnőttkor

Tele van álszentséggel, érdekkapcsolatokkal, hazugságokkal. Sokszor jobb lenne gyereknek megmaradni.

5. Felépülés

Egy nagyobb csalódás, hátbatámadás után az ember nehezen billen helyre lelkileg. Idő kell hozzá...

6. Segítség

Néha éppen egy jó szóra, vagy egy kis támogatásra van szüksége az embernek, hogy újra talpra álljon.

7. Egy közülünk

Talán az iskolákban figyelhető meg ez a jelenség jobban, ahol a kicsit másabb diákokat, gyerekeket hajlamosak kiközösíteni.

8. Csalódás

Sokszor nagyon apró dolgokért hajlamosak vagyunk a másikat letolni, és éreztetni vele, hogy csalódtunk benne.Ennél rosszabb érzés nem nagyon létezik.

9. Csapatmunka

A gyerekek nagyon őszinték,sokszor túlontúl.De ahogy nőnek,ők is elkezdik átvenni a felnőtteknél látott "maszkokat". A kép jól ábrázolja, hogy sokszor mit is jelent valójában egy csapatmunka.

10. Otthon

Az a hely, ahol mindenki biztonságra lel. De sokszor mást mutatunk kifelé,mint ami valójában történik a négy fal között.

11. Attitűd

Bizonyos körökben pénzért még az emberek személyisége is megvásárolható.

12. Csillagos ötös

A szülők mindig a legjobbat akarják a gyereküknek, de sokszor túl magasra állítják a mércét. érdemes a gyerek igényeit figyelembe venni és elfogadni, ha mást szeretne.

13. Illúzió

Sokszor csak ábrándozunk arról, amit szeretnénk, de nem merünk érte tenni,vagy nincs lehetőségünk.

14. Csak viccelünk

Az iskolákban elég gyakori, hogy viccből kicsúfolnak,megszivatják egymást a gyerekek. De van az a bizonyos szint, amikor már nem vicces, hanem bántó. Sajnos még a gyerekek nem igazán tudják,hol a határ.

15. Gratuláció

Ez a kép szemlélteti a legjobban, hogy milyen, amikor valaki, akit szeretünk, magával viszi a szívünket.

16. Szekálás

Ez nemcsak a gyerekekre igaz, hanem a felnőttekre, ahelyett, hogy segítenénk a másiknak, inkább belerúgunk még.

17. Kimerültség

Amikor a munkahelyeden agyonhajszolnak, ezért úgy érzed, hogy az elemeid teljesen lemerültek, és elvesztetted a motivációdat.

18. Dobozon kívüli gondolkodás

Sokszor megvetik az embert azért, ha más, ha kimer tűnni a tömegből, és másképp gondolkozik.Sajnos még nem értékeljük ezt kellőképpen.

19. Minden apró bántás

Ezeket a dolgokat akármennyire is próbálja elfelejteni az ember, elég nehezen megy. Olyan gyakorlatilag mintha szöget ütnének a fejünkbe.

(via erdekescikkek.hu)