Nem létfontosságú mindig újabbnál újabb dolgokat kitalálni, vagy feltalálni, néha egész egyszerűen az is bőven megteszi, ha csak a régi, már jól megszokott holmikat tervezzük újra egy kicsit, és öntjük modernebb, hasznosabb formába. Bár valahogy úgy szól a mondás, hogy "Ami bevált, azon ne változtass!", de a most következő fotók alaposan rácáfolnak erre. Megmutatják, hogy felesleges, és igazábból nem is igazán lehet újtát állni a fejlődésnek. Szóval ahelyett, hogy azon károgunk, hogy a régi jól dolgokból mára már nem maradt semmi, inkább élvezzük, és használjuk ki a modern világ nyújtotta lehetőségeket.

1. A Charlotte Douglas Nemzetközi Repülőtéren minden szék karfája egy vezeték nélküli töltő is egybenA Charlotte Douglas Nemzetközi Repülőtéren minden szék karfája egy vezeték nélküli töltő is egyben.

2. Matricák, amik segítenek kiválasztani, hogy milyen arctípushoz milyen formájú szemüveg passzol.

3. A Forge IT nevű vállalat egy olyan digitális biliárdasztalt hozott létre, ami kombinálja a játék örömét a videojátékok egyszerűségével.

4. Ebben a boltban a bevásárlókocsikon egy nagyító található az apró betűs szövegek olvasásának megkönnyítése érdekében.

5. Ebből a németországi automatából 1 napig érvényes WiFi kódokat vásárolhatunk.

6. Ennek az óvodának külön kis ajtaja van a gyerekek számára, hogy könnyeben kitudják nyitni.

7. Végre a Skype megtanulta, hogyan homályosítsa el a hátteret mögöttünk videotelefonálás közben.

8. Bevásárlókocsi, amin külön telefotnartó van.

9. Egy zuhanyfej, ami folyamatosan mutatja a víz hőmérsékletét.

10. Külön mozgólépcső a bevásárlókocsik számára egy áruházban.

11. Egy praktikus kis USB átalakító, amihez szinte mindenféle eszköz csatlakoztatható.

12. Ennek a boltnak a pénztárgépe a blokk mindkét oldalára nyomtat, ezáltal kevesebb papírt pazarolva.

13. Egy kórház pszichológiai osztályán ilyen a WC-ajtó kilincse, hogy a betegek ne tehessenek vele kárt magukban.

14. Ebben az áruházban LED kijelzőn futtatott elektromos árcédulák vannak, ezzel megkönnyítve a bolti dolgozók és a vásárlók dolgát.

15. A Tesla egy ún. "kutyamódot" fejlesztett, ami segít kellemes hőmérsékletet biztosítani az autóban hagyott állatnak, amíg a gazdi távol van.

16. Bécsben vannak olyan közlekedési lámpák a gyalogos átkelőhelyeknél, amiken szerelmes párok világítanak.

17. Ebben a kölni ruhaboltban "fejszatyrokat" találunk a női próbafülkékben, hogy a hölgyek ne színezzék össze a ruhákat a kozmetikumaikkal, amíg próbálgatják őket.

18. A megszokottaktól eltérően a feleségemmel egymás ujjlenyomatait vésettük a jegygyűrűinkbe.

19. Egy rövidnadrág, ami kompakt kozmetikai táskával van ellátva. Nem csak hogy mutatós, de rendkívül praktikus is egyben.