Az emberek többsége általában nem elég elszánt, vagy éppen lusta bármilyen jelentős és fontos változtatásba belekezdeni, ugyanis nem szeretne kimozdulni a kényelmes, jól megszokott komfortzónájából. Persze azért egyszer sokaknál eljön az a pont, amikor betelik a pohár, és megteszik az első lépeéseket, amik mindig a legnehezebbek. Ez történt a most következő emberek életében is, akik a legkülönfélébb változtatásokra képesek voltak annak érdekében, hogy így vagy úgy, de végre valóra válthassák azt, amit igazán szeretnének. Az ő példájukból mindannyian inspirációt és bátorságot meríthetünk.

1. Ma egy éve, hogy egy korty alkohol sem érintette az ajkaimat.

2. 4 évvel ezelőtt a bátyám és én úgy döntöttünk, hogy a szenvedélyünknek szenteljük az életünket és bútorgyárat alapítunk. Ez az általunk készített bútor most díjat nyert!

3. A kezeim majdnem teljesen megbénultak, ezért megtanultam a számmal festeni. Ez az első olajfestményem.

4. 8 éves korom óta szemüveget hordtam, mivel rövidlátó vagyok. A minap lézersebészeten voltam és most újra 100%-os a látásom. Elsírtam magam, amikor szemüveg nélkül is láttam az összes falevelet a kertemben.

5. 3 évvel ezelőtt az első szóló koncertemen összesen 5 ember volt. Akkor nagyon ideges voltam, de nem adtam fel. Tegnap több mint ezer ember hallgatta az előadásomat és minden pillanata maga volt számomra a mennyország.

6. Az én szuper édesapám doktori címet szerzett. Ő az első doktor a családban, elmondhatatlanul büszke vagyok rá!

7. Ez a lány a kitartásának köszönhetően 144 kilóról 56 kilogrammra fogyott.

8. 23 éven át álmodoztam róla, hogy egyszer kutyám lesz. Ma végre valóra vált az álmom.

9. Egy év utcán eltöltött idő után ez a hajléktalan férfi munkát kapott a McDonald’s-nál. A fizetéséből szobát bérelt és megnyílt előtte az esély, hogy újrakezdje az életét.

10. 30 év dohányzás után úgy döntöttem, hogy végleg abbahagyom. Azóta már 5 év telt el úgy, hogy nem gyújtottam rá.

11. Apám mindkét lábát elvesztette 2018-ban. 2019-ben mégis ismét újra tudott járni.

12. 17 év után először vágtam le a hajamat.

13. A barátom nemrég felmondott a munkahelyén, hogy palackokat tervezzen egy üdítőgyártó cégnek. Ez az első munkája.

14. 30 perccel ezelőtt felmondtam a munkahelyemen, ahol a legszörnyűbb emberek voltak a főnökök, akikkel valaha találkoztam. Alig tudom visszatartani az öröm és megkönnyebbülés okozta könnyeimet, sosem voltam még ilyen boldog!

15. 3 héttel az orrműtétem után egy teljesen új embernek érzem magam.

16. Jogásziskolát végzett látássérült lány. Az édesanyja (jobbra) tiszteletbeli diplomát kapott, amiért 4 éven át ő olvasta fel a lányának az összes jogi könyvet.

17. Hat hónappal ezelőtt úgy döntöttem, hogy felmondok a borzalmas munkahelyemen és felépítem a saját kis házamat. Most lettem kész vele. Engedjétek meg, hogy bemutassam az új otthonomat.

18. Sok-sok évig szenvedtem a fogszabályzó miatt, de maximálisan megérte.

19. Elváltam az alkoholista és agresszív férjemtől, és az akkor 6 hónapos fiammal a szüleimhez költöztem. Most a fiam 8 éves, én művész vagyok, azt csinálom, amit szeretek, és ma költöztünk be az első saját házunkba.

(via liked.hu)