Viszonylag kevés örömtelibb érzés van annál, mint amikor nem várt módon valamilyen kellemes meglepetésben részesül az ember. Ilyenkor nem tudhatjuk, hogy csak a véletlen műve, vagy a sors keze van benne, de tény, hogy mindannyiunknak nagyon jóleső érzés tud lenni, ha váratlanul valami jó történik velünk az életben. Ilyen például, ha netalántán találunk két gyémántgyűrűt egy szemeteskukában, random találkozunkk a kedvenc színészünkkel, vagy esetleg két jégkrémet találunk a csomagolásban egy helyett. Ha veled is történt valami hasonló dolog a közelmúltban, akkor azt ajánljuk, ha gyorsan tegyél egy lottót, mielőtt még elpártolna mellőled a szerencse.

1. Megütöttem a tojáslottó főnyereményét. Vettem egy doboz tojást, amiből 8-nak két tojássárgája volt.

2. A tegnapi napon az utcán találtam egy király kitűzőt.

3. Karácsonyra rendeltem egy pólót, de sajnos egy hónappal később érkezett. A legjobb az egészben, hogy végül egy helyett húszat kaptam teljesen ingyen.

4. úgy látszik, valakinek ma nagyon mázlis napja van. Két fagyit kapott egy áráért.

5. Amikor kitakarítottam a nagymamám házát, egy zsír új Nintendo-t találtam. Döbbenetes milyen kincsek rejtőznek a nagyszülőknél.

6. Amikor megismerkedtem a feleségemmel kiderült, hogy szinte ugyanolyan anyajegyünk van ugyanazon a helyen.

7. Elvittem a kislányomat egy rock koncertre, ahol váratlanul felhívták a színpadra, ő pedig ellopta a showt.

8. Ez a fiatal pár teljesen véletlenül találkozott egy vonaton Johnny Depp-el, aki egy üveg pezsgőt ajándékozott nekik, sőt még beszélgetett is velük.

9. A feleségemnek új munkahelye lett, nagyon irigylem őt a körülmények miatt.

10. Ez valóban szerencsés nap.

11. Kimentem a fürdőszobába, majd hallottam, hogy a gyermekem elkezd sírni, aztán egyből el is hallgatott. Mire beértem ez a látvány fogadott.

12. Pontosan ugyanolyan kulcsom van, mint amilyen ennek a könyvnek a borítóján van.

13. Csináltattam magamnak egy vonalkód tetoválást, és nagy meglepetésemre az egyik áruházban a vonalkódolvasó szerint az Oreo kesz vonalkódja van a kezemen. A legjobb az egészben, hogy ez a kedvenc édességem.

14. A legjobb dolog, ami mosás előtt történhet az emberrel.

15. Az IKEA egyik kiárusított szemetesvödrében találtunk két gyémántgyűrűt, amik egy bevásárlólistába voltak csomagolva.

16. A haverom otthon maradt Szilveszterkor, hogy a tesójával lehessen. Ezt a képet küldte nekem éjfélkor.

17. Amikor megismerkedtem a barátommal kiderült, hogy mindketten szeretünk gitározni, később arra is fény derült, hogy a hangszereinket egymás után készítették.

18. A kislányom mindig is félt a kutyáktól, de amikor találkozott ezzel a kutyával, egyből elszállt minden félelme.

(via erdekesportal.com)