Manapság egyre inkább elfelejtik az emberek, hogy mennyire fontos is lenne, hogy legalább időnként jót cselekedjünk egymással. Pedig még csak valami szuperhősnek sem kell hozzá lenni, mindössze már egy kis odafigyeléssel és törődéssel is sokkal jobb hellyé tehetjük a világunkat. Ne csak karácsonykor jusson eszünkbe segíteni másokon, hanem egész évban, vagy akár minden egyes nap. Nem csak pénzzel és nagy dolgokkal telehtjük ezt meg. Elhoztunk nektek

16 fotót, amik ösztönzőleg hathatnak mindannyiunk számára.

1. Két férfi megmentette ennek a szarvasnak az életét, aki teljesen elsüllyedt ezen az mocsaras területen.

2. épp egy szülinapi ebéden voltunk a feleségemmel és a babánkkal, de ezt senki sem tudta. Amikor fizetni szerettem volna, közölte pincér, hogy valaki más már rendezte a számlánkat. Köszönjük ennek a kedves ismeretlennek!

3. Németországban egy kisfiú mindig ugyanoda lakatolta le a biciklijét, ezért valaki készített neki parkoló táblát.

4. "Hálaadás napján zárva leszünk. Habár délután kettőkor tartunk egy kis lakomát a családunk, az alkalmazottaink és a barátaink számára. Ha éhes vagy és nincs pénzed, kérünk, gyere be. Meg fogunk vendégelni és biztosíthatunk, hogy jól fogsz lakni."

5. Indiai emberek összefogtak, hogy önként megtisztítsanak egy tengerpartot a sok szeméttől, amit partra mosott a víz.

6. Egy ismeretlen jótevő zacskókba csomagolt kesztyűket helyezett ki a város egész területén. Ez van ráírva: "Nem vesztem el. Vigyél el, ha szükséged van rám. :)"

7. Ez az idős néni már 15 éve jár ebbe az áruházba, hogy könyveket olvasson, ugyanis nincs pénze megvenni azokat. A boltvezető készített neki egy külön ülőhelyet.

8. Valaki készített a kóbor macskák számára egy fedett lakhelyet.

9. Idegen járókelők ölelték és próbálták meg lebeszélni a srácot, hogy leugorjon, amíg kiérkezett a mentőcsapat. Ezzel megmentették az éeltét.

10. Egy idegen felújította és visszaadta nekünk azt a régi széket, amit kiraktunk a kukához a házunk elé.

11. Ez az idős férfi azzal keres pénzt egy helyi menhely számára, hogy olyan képeket oszt meg a közösségi médiákon, amin egy macskával alszik.

12. Ezt a borítékot találtam az utcán, amire az volt írva, hogy: "Annak, aki megtalálja". Egy dollár volt benne.

13. "Ugorj!" – biztat a tábla, hogy önfeledten a levélkupacba vesse magát az arra járó.

14. Valóra váltották ennek a beteg idős néninek az álmát azzal, hogy élőben láthatta a kedvenc jégkorong csapatának az egyik mérkőzését.

15. A franciaországi Brest városában a helyi fiatalok olyan hattyúkat tisztítottak, akik az olajszennyeződés miatt majdnem elpusztultak.

16. Az USA-ban egy depressziós férfi le akart ugrani a felüljáróról, de 13 kamionsofőr megakadályozta ezt úgy, hogy beparkoltak a felüljárő alá.

17.

Szükséged van egy kabátra?

Vigyél el egyet.

Segíteni szeretnél?

Hagyj itt egyet.

(via mocool.eu)