Valószínűleg mindannyian ismeritek a közmondást: "Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel!". Azonban nem feltétlenül ez a legjobb megoldás minden szituációban. A most következő emberek is inkább azt az utat választották, hogy megízlelik a bosszú édes ízét, de a történeteiket megismerve nem tudjuk őket ezért hibáztatni. Sőt, valószínűleg mi is hasonlóan cselekedtünk volna a helyükben.

1. Nem lehetett könnyű szó nélkül hagyni a dolgot, de maximálisan megérte kivárni a megfelelő pillanatot.

2. úgy tűnik, hogy rossz emberrel húzott ujjat...

3. Egy koliban: "Annak a személynek üzenem, aki mosás közben leállította a mosógépet és kipakolta a ruháimat, majd a sajátjait bepakolja helyette, hogy egy szemétláda. De balszerencsédre én is az vagyok. A ruháidat megtalálod kint a hóba belefagyva. Ha bármi problémád van ezzel, akkor megtalálsz a 301-es szobában."

4. Egy felszarvazott férj hasznosította a felesége féltve őrzött menyasszonyi ruháját.

5. A saját szememmel láttam, ahogy egy csávó ebből a kocsiból kiszállva belerúgott egy kóbor kutyába. A kutya röviddel ezután visszatért a haverjaival és szó szerint nekiestek az autónak.

6. Valaki úgy büntette meg a bunkón parkoló autóst, hogy gyorskötözővel odaerősített egy bevásárlókocsit az autó kilincséhez.

7. Félreérthetetlen üzenet a szomszédtól...

8. Egy kutya bosszúja, akit bent hagytak a kocsiban.

9. így jár az, aki hátráltatja a kukások munkáját...

10. Egy nagyi hirdetése a helyi újságokban: " Rosszul vagyok attól, hogy azt kell néznem, ahogy a pénzemen veszekedtek úgy, hogy még meg sem haltam. Ezért úgy döntöttem, hogy elköltöm az összeset. Az utolsó filléremet is arra fogom költeni, hogy miden újságban megjelentessem ezt a hirdetést.. Talán akkor majd befejezitek a marakodást. Szégyelljétek magatokat."

11. A hűtlen exbarátnőm szerette volna megkapni a Nintendo konzolját, miután egyik napról a másikra lelépett egy fickóval. Alaposan becsomagoltam neki, mielőtt postára adtam volna.

12. Tegnap összekaptunk a feleségemmel, ezért mára ezt csomagolta nekem ebédre...

13. Befontam a lovam sörényét, ami vélhetően nem igazán tetszett neki, ugyanis ezt követően azonnal inni kezdett (ekkor még ezt hittem), majd odasétált a csizmámhoz és beleköpte az összes vizet.

14. "Kedves Dave. Mondd meg a barátnődnek, hogy a feleséged és a gyerekek üdvözlik. Ja, és kivettem az összes pénzt a bankszámlánkról, szóval le vagy égve."

15. Amikor buszsofőrök összefognak, hogy megleckéztessenek egy parkolni nem tudó autóst

16. A hölgy tanítani való módon állt bosszúlt a (volt) férjén...

17. Valaki csak úgy ledobálta a hulladékát a termőföldemnél, ám megtaláltam a címét a szemétben.