Azok az emberek, akik a munkájukból kifolyólag, vagy csupán kedvtelésből viszonylag gyakran utaznak, nagyon sok szállodát próbálnak ki az életük során. Ők már szinte előre tudják, hogy mire is számíthatnak egy adott szálláshelytől, ám vannak olyan hotelek a világon, amik még őket is képesek meglepni. Méghozzá azokkal a nem megszokott szolgálatatásaikkal, amiket a vendégeik számára biztosítanak. A mostani cikkünkben olyan hoteleket mutatunk nektek, amik kiemelkednek ezen a téren, és ráadásul mindezt úgy, hogy a többségük egyáltalán nem a luxusszállodák közé tartozik.

1. Egy szálloda, ahol az ágy fölött van egy kötél, amit ha meghúzol lekapcsolja az összes villanyt a szobában, ami égve maradt.

2. Ez a szálloda ingyen okostelefont biztosít a vendégeinek, amit az ott tartózkodásuk alatt bármikor igénybe vehetnek.

3. Brazíliában van egy hotel, ahol olyan távirányító van, mellyel egy gombnyomásra át tudsz kapcsolni arra a csatornára, ahol focimeccs megy.

4. Egy hotel, ahol az ágy alatt is hagynak egy üzenetet, amire az van írva, hogy: "Igen, kitakarítottunk ez alatt is!"

5. Egy hotel, ahol olyan lámpa van, amin képesek vagyunk csak az egyik felét felkapcsolni, így a másik fél nyugodtan aludhat.

6. A szállodai szoba TV-jéhez külön csatlakoztattak egy USB és egy HDMI port csatlakozót, hogyha nincs semmi jó a TV-ben, akkor könnyen rá tudj csatlakozni vele a számítógépeddel és olyan műsort nézhetsz, amilyet csak akarsz.

7. Ez a hotel mindenre gondol. Hagytak az asztalon egy listát, amivel könnyedén nyomon követhetjük, hogy mit ne felejtsünk el magunkkal vinni vagy ellenőrizni a hazautazás napján. (ruhák, kulcsok, pénztárca, útlevél, telefon, töltő, laptop, fogkefe, széf ellenőrzése, gyerekek, pipereholmi)

8. Ebben a hotelben egy plüss kutyát helyeznek az ágyakra egy leírással, miszerint ha társaságra van szükségünk, akkor hívjuk a recepciót, és hoznak fel a szobánkba egy élő kutyát.

9. Egy hotel, ami külön törülközőt biztosít, mellyel a nők el tudják távolítani a sminkjüket.

10. Az egyik hotel halljában találtam egy csillagkaput.

11. Egy zürichi hotel gumikacsát is biztosít a samponok és tusfürdők mellé, hogy ne unatkozz fürdés közben.

12. Egyes hoteleknél a folyosón is vannak lift hívógombok, így mire odaérsz a lifthez, az már meg is érkezett így nem kell rá várnod.

13. Ebben a szállodában nem kutyát, hanem aranyhalat lehet bérelni, ha társaságra vágyunk.

14. Egyes szállodákban bontatlan távkapcsoló jár a szobához, ezzel is megelőzve a kórokozók további terjedését.

15. A szállodai szobám ajtaján bekopogott ez a robot, aki WC papírokat hozott a fürdőszobámba.

16. Abban a szállodában, ahol megszálltam nem kell bemenni a zuhanyzóba, hogy megengedd a vizet, ugyanis van egy speciális nyílás, ahol ha benyúlsz egyszerűen meg tudod nyitni a vizet.

(via erdekescikkek.hu)