Ahogy egyre idősebbé válunk, úgy tanuljuk meg szépen lassan, hogy nem árt kellő távolságot tartani azoktól az embertársainktól, akik próbára teszik a türelmünket az idegesítő és kellemetlen viselkedésükkel. Vannak ugyanis olyan személyek, akiknek ez majdhogynem veleszületett képességük, ráadásul megszabadulni sem könnyű tőlük, ugyanis szinte levakarhatatlanok. Ebben a cikkben most azokat az idegesítő emberi szokásokat szedtük egy csokorba, amik minden túlzás nélkül úgy hatnak az agyunkra, mint a bikákra az előttük meglóbált vörös posztó.

1. Az emberek, akik úgy gondolják, hogy a zsúfolt, szűk, és levegőmentes tömegközlekedési eszközök a legalkalmasabb helyek arra, hogy elfogyasszák a legegzotikusabb illatokkal járó ételüket.

2. Amikor valaki beszélgetés közben direkt a szemünkbe néz folyamatosan, hogy kellemetlenül érezzük magunkat.

3. Akik nyilvános helyen vágják, vagy kapargatják a körmüket.

4. A hosszú haj káprázatos, ettől függetlenül azonban még nem feltétlenül kell belelóbálni más emberek intim szférájába.

5. Amikor valaki pénzszámolás vagy például könyvlapozás közben újra és újra megnyalja az ujját.

6. Az ember szeme akaratlanul is tikkelni kezd, amikor valaki szünet nélkül az ujjait kopogtatja az asztalon.

7. Ha túlságosan lusta vagy hozzá, hogy személyes üzeneteket írj az embereknek, akkor fölösleges sablon-üzenetek helyett inkább csak annyit írj: "Boldog újévet!"

8. Mikor jönnek már rá az emberek, hogy a hátizsákoknak és szatyroknak nem kell külön hely a tömegközlekedésen, hiszen elférnek az ölünkben is?!

9. Az így hordott sapkák sértik a társadalom esztétikai érzéseit.

10. Amikor az emberek nyilvános helyen fütyürésznek vagy énekelnek.

11. Amikor valaki több rövid üzenetet ír egy hosszú helyett.

12. Az emberek, akik nyitott ajtónál használják a nyilvános WC-ket.

13. Vagy amikor az anyukák a női mosdóba viszik a túlkoros fiaikat az nem csak másoknak, de a fiúnak is éppúgy kellemetlen.

14. Amikor valaki elkéri a telefonodat, hogy megnézzen egy fotót, és elkezdi lapozni a galériádat.

15. Amikor egy nem túl bizalomgerjesztő idegen hozzánk ér a tömegközlekedésen vs. ahogy legszívesebben elszigetelnénk magunkat más emberektől.

(via brightside.me, liked.hu)