Nincs olyan ember a Földön, akinek ne lenne valamilyen félelme, fóbiája. Ha valaki esetleg az ellenkezőjét állítja, akkor az nemes egyszerűséggel hazudik. Sok embernél valamilyen egészen triviális dolog a félelem tárgya, míg egyeseknél valami nagyon fura és szokatlan. Fran Krause felkérte az embereket, mondják el neki a legsötétebb és legfurcsább félelmeiket, hogy azokat aztán képregények formájában megoszthassa másokkal is.

1. Félek, hogy egyszer elesek, leharapom a nyelvem, és amikor felhívom a mentőket, akkor nem fogják érteni, amit mondok.

2. Remélem soha nem leszek olyan öreg ember, aki miatt a gyerekek rettegnek a megöregedéstől.

3. Nem szeretem a forgóajtókat. Amikor túl sok cucc van nálam, mindig attól félek, hogy egyszer beszorulok, és a nyomuló tömeg nekinyom a rácsnak, ami feldarabol, mint egy zöldséget.

4. Félek, hogy az életem csak egy illuzió. Csupán egy álom. Félek, hogy egy nap felkelek, és rájövök, hogy csak egy élénk fantáziájú kutya vagyok.

5. Egyedül élek. Amikor késő este ki kell mennem a fürdőbe, attól félek, hogy amikor visszamegyek, valaki ott fog várni rám.

6. Amikor kicsi voltam, azt gondoltam, hogy ha gyorsan megpördülök, akkor egy másik dimenzióban kötök ki, ami olyan mint a miénk, de nem létezik. és ha visszafordulok, újra normális világba kerülök. Mindig elfelejtettem, hogy hányszor is fordultam meg.

7. Amikor fiatalabb voltam, attól féltem, hogy meghalok, szereplővé válok más emberek álmaiban.

8. Amikor ráköszönök valakire, és ő nem reagál, akkor attól félek, hogy már halott vagyok, csak nem tudok róla.

9. Néha meg vagyok arról győződve, hogy az emberek olvasnak a gondolataimban, és akkor mindig valami viccesre gondolok. Ha valaki hirtelen elkezd nevetni, akkor én tudni fogom, hogy hall engem.

10. Rettegek attól, hogy miután meghalok, minden érzékem továbbra is működik majd. Nem tudom, hogy a koporsós temetés, vagy a hamvasztás lenne-e rosszabb.

11. Amikor kicsi voltam, a nagynéném azt mondta nekem, hogy egy éhes kukac él az orromban, és ha tovább túrom az orrom, le fogja harapni az ujjaim végét. Halálra rámített.

12. Néha, amikor épp a "dolgom" végzem, attól félek, hogy ez csak egy álom, és valójában valahol máshol csinálom össze a nadrágomat.

13. Anyukám azt mondta, hogy ha kikötött cipővel emgyek a mozgólépcsőn, be fogja kapni a fűzőmet, és be fog szippantani engem. Azt mondta, hogy az összes biztonsági őr valójában kisgyerek, akiket beszippantott a mozgólépcső.

14. A tél egy nagyszerű időszak, amikor korcsolyázhatsz olyan emberekkel, akiket szeretsz. De ha elesnek, vigyázz, nehogy átmenj a kezükön.

15. Egy nagy tükör van a hálószobám falán. Rettegek attól, hogy miközben alszom, a tükörképem felül, és csak bámul rám.

(via boredpanda.com)