Egyaránt vannak olyan külső és belső férfi tulajdonságok, amitől a normális lányok, ha tehetnék, akkor messzire kiszaladnának a világból. és ezzel a férfiak látszólag egyáltalán nincsenek tisztában, sőt akár még egyesek "csajmágnesnek" is gondolják ezeket a dolgokat, pedig nem is tévedhetnének nagyobbat. Na, de nincs senki a környezetüknen, aki őszinte lenne hozzájuk, és felvilágosítaná őket, hogy változtatniuk kellene? Hát akkor most megtesszük mi. A következő illusztrációk rávilágítanak, hogy milyen dolgokról is beszéltünk eddig.

1. Ez az öltözködési stílus még egy olyan férfi esetében sem megbocsáható, akinek olyan a testalkata, mint Adoniszé. így meg pláne...

2. Nincs férfi a földön, akinek ez a megmagyarázhatatlan frizura jól állna. ám mégis látni még manapság is ilyen hajjal mászkálni férfiakat.

3. Vannak férfiak, akik csak magukra képesek gondolni, és elvárják, hogy minden körülmények között kiszolgálják őket.

4. Egy férfinak nem kell mindig követnie a divatot, de az UFO napszemüveget már igazán elfelejthetnék. Nincs az a fejforma, amin jól mutatna.

5. Vannak, akik összekeverik az igénytelenséget a férfiassággal.

6. Az ilyen frizurát érdemesebb inkább meghagyni a vámpíroknak... (és itt természetesen nem a hosszú hajjal van a probléma, még mielőtt valaki félreértené.)

7. Nem kell szórni a pénzt, de a túlzott kapzsiság is legalább olyan rossz tulajdonság.

8. Ez a fiatal srácoknak szól: Ne növesszetek "szakmunkás bajuszt". Elhisszük, hogy a serdülőkorba érve örültök az első szórszálak megjelenésének, de borotváljátok le szépen, ha nem akarjátok kinevettetni magatokat, és gúny tárgyává vállni.

9. "Menő" pózolás a fotókon a verda mellett. Mi kellhet még a lányoknak?

10. Azok a férfiak, akik szerint még mindig csak a nők dolga a háztartás vezetése.

11. Miért nem lehet méltósággal viselni a kopaszodást? Vannak, akiknek még kifejezetten jól is áll a kopaszság. Viszont kevés gázabb dolog van a féloldalt megnövesztett pár szál haj átfésülésénél. A legszebb, amikor a szeles időben lengedezik.

12. Vannak olyan alkatú nők, akiknek a szűk bőrnadrág is kifejzetten jól áll, de egy férfinak semmi esetben sem. Bőrnadrágot vegyél fel motorozáshoz, de akkor sem egy szűk darabot.

13. Akik ilyen, és ehhez hasonló feliratozású pólót viselnek, azokra általában pont az ellenkezője igaz, mint amit hirdetnek magukról.

14. A szandál+zokni kombóhoz hasonlóan a szandál+papucs párosítás is bűnrondán mutat. Pláne akkor, ha mellé még rövidnadrágban is vagy.

(via adme.ru)