Az emberi lélek, és akarat bizonyos helyzetekben valóságos csodákra képes. A segytségükkel képesek lehetünk legyűrni akár a legnehezebb, már-már lehetetetlennek tűnő akadályokat is. Ha nem hiszed el, és már annak a határán vagy, hogy feladj valami számodra fontos dolgot, akkor nézd meg az alábbi képeket, ugyanis garantáljuk, hogy erőt fognak adni neked!

1. Dashrath Manjhi 22 évet töltött azzal, hogy járatott vájjon abba a hegybe, ami a faluját elválasztja a közeli várostól. Kitartó munkájának hája a falu lakói sokkal hamarabb juthatnak egészségügyi ellátáshoz vészhelyzet eseten.

2. A fotón Ted Rammel, kiváló sebész látható, aki kerekesszékben operál.

3. John Bramblitt egy vak festőművész, akinek egészen elképesztőek az alkotásai.

4. Maule Dhan mézgyűjtésből él. A fotón azt láthatjuk, amint visszamászik a táborhelyre a nehezen megszerzett zsákmánnyal.

5. A 9 éves Daniel Cabrera a közeli McDonald's-ból kiszűrődő fény mellett írja a házi feladatát.

6. Vanessa Low paralimpiai bajnok, aki 2016-ban világrekordot döntött 4,93 méteres ugrásával.

7. Jadav Payeng 37 éve ültet fákat. Mára egy 550 hektáros területet erdősített be.

8. Aaron Fotheringham profi gördeszkás. Ezt úgy mondhatja el magáról, hogy kerekesszékes.

9. A 100 éves Fauja Singh a világ legidősebb maratonfutója, aki 8 óra 25 perc és 18 másodperc alatt teljesítette a távot.

10. 2017-ben Hugh Jackman-nek élete során már 5. alkalommal sikerült legyőznie a rákot.

11. Ez a fülöp-szigeteki tanárnő minden egyes nap egy igen erős sodrású folyón kel át, hogy eljuthasson az iskolába a tanítványaihoz.

12.Paweł Poljański kerékpárversenyző lábai a Tour de France 16. szakaszát követően, azaz 2829 km letekerése után.

13. María Lorena Ramirez úgy nyert meg egy 50 kilométeres maratont Mexikóban, hogy szoknyában és szandálban futott, mert nem volt pénze sportfelszerelésre.

14. Egy 32 órás életmentő műtét követően a doktoroknak már állni sem volt erejük, de mégis örültek, ugyanis sikeres volt a maratoni hosszúságú beavatkozás.

A végére pedig következzen egy erőteljes idézet a legendás bokszolótól, Muhammad Ali-tól:

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik."

(via brightside.me)