Minden egyes családnak megvannak a maga sajátos kis kialakult szokásai, furcsaságai, és egyéb, ügyes-bajos mindennapi dolgai. általában az édesapák számítanak a családok mókamestereinek, de azért akadnak kivételek is szép számmal. Ahol megegyezik a családtagok humorérzéke, és összevannak hangolódva, ott szó szerint móka és kacagás az élet, és soha egy perc erejéig sem lehet unatkozni. így van ez az alábbi családok esetében is.

1. A feleségem és én így jelentettük be a családnak, hogy gyereket várunk.

2. A nagypapám ezt a képet azért töltötte fel az egyik közösségi oldalra, hogy párt találjon nekem, ugyanis én mindig rosszul választok.

3. A párommal megbeszéltük, hogy Cleopatrának és Caesarnak öltözünk Halloweenkor... A rossz kommunikáció klasszikus esete.

4. Egyszer panaszkodtam a testvéreimnek, hogy hiányzik a nagymamám főztje. Egy nap váratlanul beugrottak, és hoztak nekem egy kis kaját, amit ő csinált.

5. Az általános iskolás lányom ezt készítette az egyik rajzórán.

6. Még nem tudtam eldönteni, hogy a pasim egy zseni, vagy pedig egy pszichopata.

7. Anyukám hallott egy tornádóról, amely közel csapott le ahhoz a helyhez, ahol laktam, és üzenetben megkérdezte, hogy rendben vagyok-e. Ezt a fotót küldtem neki.

8. Elvittem a lányomat egy Van Gogh kiállításra. Nem csalódtam...

9. Egy ló széttrollkodta a kislányom fényképét.

10. A férjem jobban élvezte a ringlispílt, mint a gyerekeink.

11. Végre megtaláltam édesapám régi modellfotóit, amiket rejtegetett előlünk.

12. Az öcsém ma megkapta élete első hitelkártyáját... lehet, hogy korai volt.

13. A feleségem utálja a felhajtást, és ha ő van a figyelem középpontjában, ezért megleptük a repülőtéren. "üdv újra itthon a börtönből Anya"

14. Miután a nővérem szakított a barátjával, az apám órákat töltött azzal, hogy megtanulja a Photoshop használatát, hogy nyom nélkül eltávolíthassa őt a fotóinkról. Ez a mai napig az egyik kedvenc képem.

(via 5percblog.hu)